×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

L'Escola de Música de Constantí rebrà visitants durant tota la setmana

 

Aprofitant la festivitat de Santa Cecília, l'escola realitzarà durant tota setmana les jornades de portes obertes per informar a la ciutadania de les diverses propostes musicals que ofereixen.

Aprofitant la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, l'Escola de Música "Rafael Gibert Recasens" de Constantí ha organitzat diverses activitats per acollir les jornades de portes obertes a tota la ciutadania. Durant tota la setmana tothom qui ho vulgui pot visitar les classes per tenir un primer contacte amb els instruments i incentivar la participació en les activitats que l'escola ofereix

L'escola de Música de Constantí ofereix diverses propostes com una batucada, un cor o una banda musical, en total una setantena de nens i nenes que fan de la música una de les seves activitats extraescolars. Els alumnes també tenen l'oportunitat de fer diverses actuacions durant el curs musical com acompanyar les processons de Setmana Santa o la rua de carnaval.

L'escola no només treballa amb els més petits sinó que també ofereix activitats per adults com un cor i una banda musical.