Les obres per arreglar la teulada de l'església de Constantí arrencaran de manera imminent

Pas important per poder reobrir l'església de Constantí després de 4 anys tancada. L'ajuntament ha aprovat la llicència d'obres per poder arreglar la teulada, uns treballs que començaran les pròximes setmanes. Recordem que es va enfondrar fa 2 anys. A partir d'aquí farà falta resoldre un altre dels grans problemes, les esquerdes.

Des del 2016 l’Església Parroquial de Sant Feliu Màrtir de Constantí es troba tancada al culte per problemes d’esquerdes. A més a més, l'abril del 2018 s’hi va produir l’esfondrament  parcial de la coberta de fusta que apuntalava la segona volta de la nau central i part de la teulada.

DDR peça esglesia constanti obres 2

Finalment, l’arquebisbat iniciarà en els pròxims dies les obres de rehabilitació de la coberta, després que l’ajuntament hagi aprovat, l’últim tràmit, la llicència d’obres municipals . Una notícia que el consistori valora positivament.

Es tracta d’un primer pas per a la reobertura de l’església. En concret, per reforçar l’estructura del temple, es col·locarà una encavallada metàl·lica per cada costat de l’encavallada de fusta. També es construirà la part de la coberta ensorrada a través de diverses corretges d’acer laminat i plaques rígides de fibrociment. Es preveu que aquestes  obres durin entre tres i quatre mesos.