Les llars d'infants reobren les portes amb mesures de serguretat

Els plors seran la banda sonora aquests dies a les escoles bressol . A Constantí La Llar d’Infants municipal Gu-Gu ha obert les portes a aquesta canalla que els costarà desenganxar-se dels pares i més aquest any atípic on les famílies no podran accedir a l’interior de l’escola per  acompanyar els seus fills i ajudar-los a posar-se la bata.

L’escola ha hagut d’emprendre un seguit de mesures sanitàries per evitar contagis. El protocol d’actuació preveu el control de temperatura cada dia dels infants, el canvi de calçat per sabates que només utilitzaran dins de l’edifici i rentat de mans diversos cops al dia.

ddr web escola bressol

De moment, hi ha 15 alumnes al grup de P-2 i 7 al grup de P-1. Són grups estables i per tant els alumnes i les educadores de cada grup no es podran mesclar per fer les activitats. Els infants dinaran a la mateixa aula però s’han habilitat dues aules específiques per dormir. D’altra banda, a causa de la situació sanitària enguany la llar no podrà aplicar el treball  que va iniciar el curs passat amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge espontani i lliure dels infants.