El músic i productor Domi Garcia estrena nou projecte

El músic i productor de Constantí Domi Garcia ha aprofitat el confinament per tornar a compondre després de quinze anys sense fer-ho. L’artista ha engegat un projecte musical i creatiu que vol allargar durant un any. La primera entrega del mateix ja ha arribat en format cançó: "El dia del sol".

Aquest és el nou tema presentat pel músic, compositor i productor de Constantí Domi Garcia. És la punta de l’iceberg d’un nou projecte, "El dia del sol", que l’artista vol cuinar al llarg d’un any amb la complicitat dels seus seguidors. Neix després d’un confinament obligat que l’artista constantinenc ha aprofitat per retrobar les sensacions de tornar a compondre 15 anys després.

El dia del sol, és només la primera entrega del nou treball de Domi Garcia, que també s’aplegarà sota aquest títol. L’artista donarà continuïtat al projecte amb la publicació de més cançons durant l’estiu i allargarà el procés creatiu al llarg d’un any.

Assegura Domi Garcia que el projecte també beurà de les seves arrels pop, malgrat que la posada en escena s’hagi refugiat en la rumba com a base musical en un tema vital on a més, el productor i compositor de Constantí s’ha acompanyat de músics amics com el bateria Joan Reig o els germans Sergi i Tito de Vergüenza Ajena, entre altres. Domi confia seguir trobant complicitats en la continuació del seu viatge.