Constantí reobre el mercat setmanal

Avui ha reobert el mercat setmanal de Constantí. Ho ha fet parcialment només amb la instal·lació de les parades dedicades a la venda d'aliments i producte fresc que des d'aquest dijous podran tornar a oferir els seus productes. El mercat s'havia suspès a mitjans de març per la crisi del coronavirus.

L'Ajuntament només ha donat permís per retornar a l'activitat a les parades d'alimentació. Els paradistes de roba encara hauran d'esperar però tot i això, la presència de la mitja dotzena de parades de fruita i verdura i pesca salada al carrer Jaume I ha atret bona part del públic habitual. Els paradistes, després de mes i mig d'inactivitat, des del passat 12 de març, es mostraven satisfets per la resposta de la gent el primer dia de mercat des de l'inici de la crisi del coronavirus.

GUANTS I GEL DESINFECTANT PER TOCAR EL PRODUCTE

S'han extremat les precaucions. Parades més espaiades que de costum i protocols per garantir la seguretat dels clients, que s'esperen fent cua. Algunes parades limiten l'accés dels clients al seu espai i totes conviden els clients a  desinfectar-se les mans, que han d'anar protegides, abans de remenar els productes.

El mercat es realitzarà cada dijous al seu emplaçament habitual. L'horari de venda serà de vuit del matí a una de la tarda.