L'ajuntament de Constantí reparteix 7.000 mascaretes a domicili

El procés compta amb l'ajuda de voluntaris i s'allargarà durant tota la setmana i prèvia sol·licitud. El consisitori donarà prioritat en la distribució a les persones grans i col·lectius vulnerables.

Aquesta voluntària entrega un dossier escolar i una mascareta per protegir-se del contagi de la Covid-19 a una de les cases que té a la llista. És una més de la dotzena de persones que s'han passat una tarda recorrent els carrers de Constantí per fer arribar aquestes eines als escolars del municipi i també als veïns que han sol·licitat una mascareta. La distribució s'ha coordinat des de l'Ajuntament. Els voluntaris, mapa en mà, han realitzat les entregues de forma individual i personal als domicilis particulars.

Aquesta setmana s'han mobilitzat per primer cop els voluntaris per realitzar aquesta tasca, però s'espera ampliar la iniciativa. Qualsevol persona que necessiti una mascareta només l'ha de demanar.

Actualment el consistori constantinenc disposa d'un estoc de 7.000 mascaretes provinents de donacions efectuades per diferents administracions, entre ells també, l'Ajuntament de Tarragona.