Comencen les obres d’urbanització del Pla Parcial Urbanístic 10 de Constantí

Les màquines ja han començat la preparació dels terrenys del PPU-10  de Constantí. Es tracta dels solars sense edificar que es troben a l’entrada del polígon industrial del municipi, al carrer d’Àustria. El projecte preveu urbanitzar i desenvolupar els terrenys, propietat d'IOSA Inmuebles, amb l’objectiu que importants empreses del sector logístic s’hi acabin instal·lant.

Les obres tindran un termini d’execució que s’allargarà fins al mes de juliol. El projecte parteix del conveni urbanístic signat el 2017 entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l’Ajuntament, el Consorci de la Zona Franca i l’empresa propietària. El consistori espera que es generin nous llocs de treball.

El cost d’urbanització dels terrenys, assumits pels propietaris, és de més 3 milions d’euros, i preveu una zona d’equipaments de més de 8.000 metres quadrats, i més de 22.000 metres quadrats d’espais lliures per a parcs i jardins.

La reactivació i l’impuls del Polígon Industrial de Constantí és un dels principals objectius de l’Ajuntament per reactivar econòmicament el municipi. L’arribada de noves empreses suposarà la creació de nous llocs de treball.