Dia de dol a Constantí per les víctimes del sinistre d'IQOXE

Constantí també s’ha afegit a les mostres de dol per les víctimes de l’accident a IQOXE. Un dels morts per la deflagració era veí de la localitat i per això, el consistori ha decretat un dia de dol. Des de l’Ajuntament també es demana la revisió d’uns protocols que consideren que no van funcionar.

L’alcalde de Constantí, Òscar Sánchez, va detectar notables deficiències en la comunicació i l’accés a la informació durant els moments crítics de l’accident a l’empresa química IQOXE. Argumenta que la població va viure angoixada durant més d’una hora sense saber que passava realment i com havia d’actuar. Per això veu necessari un replantejament dels protocols d’actuació en emergències com la del passat dimarts.

A Constantí l’accident també li ha colpejat de prop. La tercera víctima mortal del sinistre era un conegut veí del municipi, on participava activament de la vida social del mateix amb els Armats i els Grallers de Constantí. Per això, la localitat viu avui un dia de dol decretat pel consistori. Com a senyal visible d’aquest dol, les banderes que onegen al consistori ho fan a mig pal.