El pessebre vivent de Constantí narra el naixement de Jesús en sis escenes al carrer

Constantí converteix els carrers del seu nucli històric en l'escenari del seu pessebre vivent. És el segon any que l'Associació d'Amics del Teatre Les Forques impulsa aquesta iniciativa i situa les escenes bíbliques a diferents espais públics de la localitat.

L'àngel porta la bona nova a la Mare de Déu i li anuncia que el seu fill serà el Messies. Situada al costat de l'església, és la primera escena del pessebre vivent que des de fa quatre anys es representa a Constantí coincidint amb les festes nadalenques. Per segon any consecutiu, l'Associació d'Amics del Teatre de Constantí Les Forques, que impulsa aquesta iniciativa, porta l'escenografia al carrer i reparteix les diferents escenes, en aquesta edició, un total de sis, per diferents punts emblemàtics del nucli històric de Constantí.

El pessebre vivent, racons de Constantí, s'ha convertit en un destacat espai de participació. Més d'un centenar de persones el fan possible.

L'escena de Sant Josep i Maria buscant hostal, a la plaça de l'Hospital, o la recreació d'un antic mercat d'època a la plaça dels Drets Humans són algunes de les escenografies repartides pels carrers de Constantí. La pista d'estiu, on es situa el Naixement, o el raval de Sant Cristòfol són alguns dels altres punts on els constantitencs donen vida al seu pessebre particular.