La piscina coberta de Constantí serà una realitat l'any 2023

Al costat de l’actual piscina d’estiu de Constantí s’ha de construir la nova zona esportiva. L’equipament comptarà amb una piscina coberta i altres instal·lacions com un gimnàs, pistes de pàdel o una pista poliesportiva coberta. El projecte també preveu la rehabilitació de l’actual piscina i una zona d’aparcament. Serà una realitat a mitjans del 2023. L’equip de govern treballa amb la idea que l’empresa adjudicatària cobreixi tots els costos del projecte a canvi d’explotar aquesta instal·lació durant 25 anys.

De moment el ple ha canviat l’ús d’aquest solar que estava destinat a zona educativa per passar a ser zona esportiva. El punt es va aprovar només amb els vots favorables del PSC. Compromís per Constantí es va abstenir a l’espera de conèixer més detalls del projecte i Junts va votar-hi en contra perquè assegura que hi ha una manca de planificació d’equipaments. El següent pas per aquesta instal·lació serà la redacció del projecte per poder-lo adjudicar.

El ple també va aprovar una moció en suport de les ONG que salven vides al Mediterrani i una altra que dona suport al col·lectiu LGTBI. Les dues van ser presentades per Compromís per Constantí i van ser aprovades per unanimitat.