Costes comença a tramitar el projecte per protegir la platja d'Altafulla

27 Febrer 2024
El projecte que ha de definir una solució definitiva a la problemàtica ja camina. Mentrestant, se seguirà actuant de forma puntual sobre el passeig i la platja per evitar-ne la degradació, i les terrasses dels restaurants no podran estar sobre la sorra.
Altafulla

Fomentar l'hàbit de lectura a través de les motxilles viatgeres

27 Febrer 2024
Cada infant d'Altafulla s'emportarà la motxilla a casa durant uns dies per gaudir amb la família i després quan la retorni a l'escola explicarà als companys i companyes com ha estat l'experiència.
Altafulla

Altafulla recupera la part central del passeig marítim

23 Febrer 2024
S'ha reparat la part esfondrada i s'ha reforçat l'escullera que ha d'evitar danys de futurs temporals. Ara l'Ajuntament està pendent d'una reunió amb Costes de l'Estat per començar a treballar en la solució definitiva.
Altafulla

El govern d'Altafulla aprova, en solitari, el canvi dels límits del terme municipal

22 Febrer 2024
El ple altafullenc ha iniciat els tràmits per reclamar la modificació del límit amb Tarragona només amb els vots favorables del govern. L'oposició s'ha abstingut en bloc criticant les formes de l'executiu en aquesta qüestió.
Altafulla

No hi haurà unanimitat a Altafulla per demanar el canvi de límit amb Tarragona

21 Febrer 2024
El principal partit de l'oposició, Alternativa Altafulla, no donarà suport a la proposta, ja que tot i estar d'acord amb el fons de la qüestió, critiquen les formes utilitzades pel govern.
Altafulla

La gestió de la programació de la Violeta surt a concurs

21 Febrer 2024
El consistori ha tret a licitació un contracte per realitzar aquesta gestió amb voluntat de tancar temporada estable com a mínim, a partir del segon trimestre d’aquest any.
Altafulla

Altafulla tanca el Carnaval amb una sardinada

15 Febrer 2024
La comitiva fúnebre va portar les despulles del Rei Carnestoltes fins a les antigues escoles Teresa Manero, on va ser incinerat. L'acte es va tancar amb una sardinada popular.
Altafulla

Volen ubicar el nou Centre de Dia a les oficines d'Aigües d'Altafulla

05 Febrer 2024
El govern altafullenc el vol tenir en un termini de dos anys i s'aposta per poder-lo ubicar en una primera fase a l'equipament que ara mateix ocupa el servei d'aigües. Ja s'han començat converses amb la Xarxa Santa Tecla per explorar el model de gestió.
Altafulla

La Marxa dels Castells del Baix Gaià aplega 1.200 corredors

05 Febrer 2024
Caminants i corredors de les modalitats de marxa i cursa van completar el circuit que enllaçava els castells de Tamarit, Ferran, El Catllar i Altafulla.
Altafulla

Altafulla vol guanyar terreny a Tarragona fins al riu Gaià

02 Febrer 2024
La proposta altafullenca passa per modificar el límit actual i que la frontera la marqui el riu Gaià. Una seixantena de parcel·les passarien al terme altafullenc. La setmana vinent es reuniran amb l'alcalde de Tarragona.
Altafulla

L'Associació Carnavalera tornarà a sortir a la rua de Carnaval

02 Febrer 2024
L'any passat van renunciar-hi després que l'Ajuntament no els cedís cap espai adequat on poder preparar tot el material. Hi participaran cinc carrosses i fins a tres comparses.
Altafulla

Nova taxa d'aigua per renovar la xarxa hídrica d'Altafulla

30 Gener 2024
El consistori ja ha enllestit l'expedient per expropiar els terrenys on es construiran les bases de laminació. Tot i que inicialment eren dues basses, finalment només s'expropiaran els terrenys de la bassa petita.
Altafulla

Altafulla compra uns terrenys per millorar l'accés a Brises de Mar

26 Gener 2024
Són els terrenys adjacents a la carretera del Catllar per facilitar a la Generalitat l’habilitació d’un nou accés menys perillós. És una petició llargament reivindicada pels veïns de la zona.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault