La URV proposa a Altafulla un full de ruta en polítiques d'habitatge

21 Octubre 2021
Es va presentar ahir en una audiència pública. El document realitzat per la Càtedra d'Habitatge de la URV pretén guiar les polítiques d’habitatge del municipi durant cinc anys.
Altafulla

Altafulla visibilitza la tasca de les cuidadores de gats

21 Octubre 2021
Una vintena de perdones cuiden les 20 colònies de gats que hi ha a Altafulla. El consistori els hi ha proporcionat armilles per destacar la feina i identificar el grup de voluntariat.
Altafulla

L'avinguda Lluís Companys obre al trànsit després d'una dècada

20 Octubre 2021
Els veïns i veïnes d’Altafulla ja hi poden circular després que el carrer estigués tancat més de 10 anys per desavinences entre els propietaris dels terrenys i l’Ajuntament.
Altafulla

Altafulla vota rebaixar els ressalts

19 Octubre 2021
Reduiran els que hi ha a l'avinguda Marquès de Tamarit i que sempre havien rebut fortes crítiques perquè eren massa pronunciats. És la proposta que ha rebut més suport dels projectes que es podien votar als pressupostos participatius.
Altafulla

Un 10% dels altafullencs vota pels Pressupostos Participatius

18 Octubre 2021
En total, han votat en unes 450 persones. L'Ajuntament celebra aquestes xifres, ja que estan molt per sobre de les de processos similars a ciutats com Tarragona o Barcelona.
Altafulla

Casetes de lectura per tot Altafulla

15 Octubre 2021
La Biblioteca Munciipal celebra 35 anys renovant-se amb nous projectes com el 'Biblionius' i l’espai Bibliojardí. Avui s’han presentat les iniciatives amb la presència de la primera bibliotecària i el grup voluntariat.
Altafulla

El Triatló Popular d'Altafulla exhaureix tots els dorsals

09 Octubre 2021
250 participants han format part del Triatló Popular d'Altafulla, que enguany ha inclòs una prova infantil com a novetat amb una cinquantena d'inscrits d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys.
Altafulla

Neix una associació d'alletament i criança a Altafulla

08 Octubre 2021
S'anomena 'Gaià, alletament i criança' i és una associació de mares que ha dissenyat un nou espai per a totes les famílies.
Altafulla

La Bibliomar d'Altafulla allarga la temporada

05 Octubre 2021
L'oferta de la biblioteca mòbil es trasllada al costat del punt d'informació juvenil i la proposta s'allargarà durant tot l'any.
Altafulla

L'Altafujazz apropa la música de Luis Cojal

05 Octubre 2021
Va actuar dissabte a la Pallissa de l'Era del Senyor demostrant el seu mestratge amb el contrabaix.
Altafulla

En marxa les votacions dels pressupostos participatius d'Altafulla

01 Octubre 2021
S’ha de fer mitjançant l’aplicació eAgora tot i que també hi haurà una jornada de votació presencial. Es repartiran premis com una bicicleta elèctrica o activitats culturals per tal d’incentivar la participació.
Altafulla

Altafulla proposa 21 accions per accedir als 6 milions d'euros dels fons Next Generation

28 Setembre 2021
Són projectes per impulsar la transició ecològica, la cohesió social i la transformació digital. Sobre la transició verda i sostenible destaquen les actuacions del pla de gestió "Altafulla Platja Viva", valorat en un milió d'euros.
Altafulla

Discrepàncies i poc consens en el primer ple d'Altafulla amb el govern en minoria

28 Setembre 2021
L'oposició en bloc va rebutjar l’aprovació inicial del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge i la modificació de crèdit per destinar fons a diferents projectes. Sí que va tirar endavant la rebaixa del 50% sobre l'IBI per a tots aquells que instal·lin…

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault