Altafulla commemora els 90 anys de la proclamació de la Segona República amb una obra teatral

12 abril 2021
La mostra “Els darrers dies de la Catalunya republicana”, de la companyia Terra Teatre, es va realitzar a la plaça de l’Església amb aforament limitat. Dimecres està previst fer un altre acte commemoratiu al municipi.
Altafulla

Altafulla modifica el pla urbanístic de Safranars per incloure-hi més habitatges

09 abril 2021
L’Ajuntament ha aprovat el pla urbanísticdesprés de revisar les dimensions de les edificacions per encabir-ne més, especialment de protecció oficial. Ara, aquest planejament es traslladarà a les comissions territorials d’urbanisme.
Altafulla

Altafulla premiarà els bars i restaurants que reciclin matèria orgànica aquesta temporada d’estiu

08 abril 2021
L’Ajuntament proporcionarà als establiments que es vulguin adherir a la proposta un cubell d’orgànic i rebran una subvenció de 100 euros si reciclen correctament.
Altafulla

Alternativa Altafulla critica la manca de previsió per evitar aglomeracions

07 abril 2021
Creuen que no es va contemplar la necessitat de reforçar serveis com la Policia Local o la brigada municipal i posen en dubte la idoneïtat de celebrar esdeveniments com el Pleamar Vintage Market.
Altafulla

El Pleamar Vintage Market torna a Altafulla amb èxit de públic

06 abril 2021
Altafulla va recuperar el festival Pleamar Vintage Market que va esdevenir un èxit de públic, tot i les restriccions d'aforament
Altafulla

Oasi turístic

30 Març 2021
La Setmana Santa del 2021 és la de l'esperança gràcies als càmpings que han aconseguit obrir tot i les restriccions encara vigents. L'ocupació dels recintes frega el 100% i l'origen majoritari dels visitants és català.
Altafulla

Altafulla premiarà bars i restaurants que reciclin orgànic

30 Març 2021
L'Ajuntament proporcionarà un cubell d'orgànic als establiments, que rebran una subvenció de 100 euros si fan la recollida selectiva de matèria orgànica correctament durant la temporada d'estiu.
Altafulla

Comença el torneig amistós de Segona Catalana

27 Març 2021
L'Altafulla - La Floresta (2-3) ha estat el primer partit de la competició entre els equips tarragonins de Segona Catalana. Amb vuit participants i una sola volta no hi haurà ni ascensos ni descensos.
Altafulla

Càritas Altafulla duplica el seu espai i permetrà millorar el servei i la seva gestió

24 Març 2021
Ha passat a ocupar l’edifici sencer de l’antiga escola de música i que abans compartia amb el Centre Obert d’Atenció a la Infància. Ha sigut una petita actuació, que no ha superat els 10.000 euros i que ha dut a terme l’Ajuntament.
Altafulla

El Pleamar Vintage Market d'Altafulla se celebrarà mantenint el cartell de l'edició passada

22 Març 2021
La sisena edició es farà el 3 i 4 d’abril al Parc del Voramar a Altafulla. Aquest any el mercat de segona mà i articles vintage s’ha organitzat de manera que es garanteixin les mesures de seguretat i higiene.
Altafulla

Altafulla estrena carrers i passatges amb noms de dones

14 Març 2021
Pepita Farreras, Neus Català, Paquita Sendra i Maria Porter són les escollides per donar nom a quatre vies del municipi. Ha estat possible gràcies a una iniciativa participativa que s'emmarca en el 8-M.
Altafulla

Altafulla retira la barca “Núria Baltasar” per restaurar-la

11 Març 2021
Es tracta d’una donació de la família Ramon que data del 1934 i representa el passat pesquer a la vila. És una de les primeres accions del consistori per la conservació del patrimoni local.
Altafulla

Altafulla reivindica el feminisme per avançar cap a la igualtat

08 Març 2021
L'Ateneu de la Dona ha estat l'encarregat d'obrir els actes commemoratius. La vintena de dones concentrades han mostrat missatges recordant els drets i les conquestes cap a la igualtat aconseguides des del feminisme.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT