Els voluntaris deixen a punt els centres educatius d'Altafulla

25 Setembre 2022
Els altafullencs han repost a la crida de l'ajuntament per nejetar els equipaments públics afectats per la pluja de divendres. Els voluntaris han fet bona feina: aquest mateix dilluns poden reobrir.
Altafulla

Baix a Mar i les escoles, els punts afectats a Altafulla

24 Setembre 2022
Aquí la tromba d'aigua va ser també monumental. Fins a 160 litres per metre quadrat va registrar l'estació meteorològica de l'Hort de la Sínia.
Altafulla

Baix a Mar, la llar d'infants i el poliesportiu, els grans damnificats a Altafulla

23 Setembre 2022
El Baix Gaià tampoc s'ha salvat dels aiguats d'aquest divendres a la tarda al Tarragonès, que han causat múltiples destrosses.
Altafulla

Les famílies prenen el protagonisme en el disseny dels camins escolars d'Altafulla

21 Setembre 2022
Algunes de la Portalada, el Roquissar i l'Institut d'Altafulla van passejar per alguns dels itineraris que estan configurant l'Ajuntament i la cooperativa l'Escamot.
Altafulla

Una vintena de trastos desafien els pendents d'Altafulla

19 Setembre 2022
L'activitat, organitzada pel Grup de Diables, ha estat un dels darrers actes de la Festa Major petita i ha arribat enguany a la seva 18a edició.
Altafulla

La Joves escalfa motors a Altafulla

19 Setembre 2022
Els vallencs descarreguen castells que podrien pujar un pis més al Concurs. Els Castellers d'Altafulla revaliden el 3d7
Altafulla

Brises del Mar tindrà aigua potable del consorci a finals d'any

13 Setembre 2022
Aquesta setmana han començat els treballs per obrir la rasa on s'han de soterrar els tres quilòmetres i mig de canonada per dur l'aigua del CAT fins a la urbanització altafullenca
Altafulla

La cercavila popular de Sant Antoni omple els carrers d'Altafulla

12 Setembre 2022
Els gegants, els diables i els bastoners van desfilar pel poble sortint des de la plaça del Pou amb motiu de la festa major petita.
Altafulla

Altafulla puja a l'Ermita

12 Setembre 2022
La seixantena de participants de totes les edats va completar el recorregut, que forma part dels actes del programa de la Festa Major Votiva de Sant Antoni.
Altafulla

Els restauradors podran posar al passeig un 40% de les taules que tenien a la sorra

31 Agost 2022
Les han hagut de retirar de les tarimes que hi ha a la sorra per ordre del departament de Costes de la Generalitat, ja que els 6 metres de distància amb l'aigua no es respectaven després dels temporals d'aquest estiu.
Altafulla

Els restauradors de Botigues de Mar comencen a retirar les tarimes

22 Agost 2022
El consistori ha descartat insistir en les peticions de sorra, fet que ha esgotat el temps de marge que havia donat Costes per ampliar la distància entre les terrasses i l'aigua als sis metres que marca la normativa.
Altafulla

Altafulla arregla els accessos de la platja, afectats per les darreres tempestes

22 Agost 2022
Aquest cap de setmana s'han arranjat els accessos i la zona de la caseta dels socorristes. S'ha tret sorra del canal de la rassa, que s'havia taponat, i s'ha redistribuït a les parts afectades.
Altafulla

La Fira d'Artesans d'Altafulla tanca amb 30.000 visitants

22 Agost 2022
Són 5.000 més que els registres d'abans de la pandèmia. Dijous va ser el dia més fluix pel que fa a l'assistència a causa del mal temps.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault