L'olla més tradicional d'Altafulla reparteix 300 racions

18 Març 2024
La Festa de l'Olla va arribar aquest diumenge a la seva 41a edició. Ho va fer amb èxit d'assistents que van degustar un dels plats més típics del municipi.
Altafulla

S'obre el període d'al·legacions pel canvi de límits entre Altafulla i Tarragona

13 Març 2024
Se sotmet a informació pública l'expedient obert davant de la reclamació altafullenca de modificar el límit fins al riu Gaià. Ara, els propietaris privats tenen 60 dies per a presentar les al·legacions a la demanda.
Altafulla

L'oferta formativa d'Altafulla s'especialitza en l'hostaleria

12 Març 2024
El curs vinent s'estrenarà un nou programa de formació i inserció (PFI) que es dedicarà a la cuina i serveis. Aquest curs substituirà el d'Auxiliar en Vivers i Jardins que s'oferia fins ara.
Altafulla

El Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla es dissol després de perdre l'organització de la Fira

11 Març 2024
A partir de l'edició d'enguany, l'organització recaurà en l'Ajuntament. Una decisió que els artesans qualifiquen d'unilateral i per motius econòmics, si bé des del consistori ho neguen.
Altafulla

Pilarín Bayés, protagonista del 8M a Altafulla

08 Març 2024
La il·lustradora ha inaugurat un mural seu al Passeig Lluís Companys. Enguany el manifest institucional ha posat l'accent en els drets sexuals i reproductius de les dones.
Altafulla

Ja ha començat la remodelació dels carrers de Dalt i de l'Hostal d'Altafulla

04 Març 2024
Es preveu que els treballs tinguin una durada de sis mesos i s'enllesteixin després de l'estiu.
Altafulla

Costes comença a tramitar el projecte per protegir la platja d'Altafulla

27 Febrer 2024
El projecte que ha de definir una solució definitiva a la problemàtica ja camina. Mentrestant, se seguirà actuant de forma puntual sobre el passeig i la platja per evitar-ne la degradació, i les terrasses dels restaurants no podran estar sobre la sorra.
Altafulla

Fomentar l'hàbit de lectura a través de les motxilles viatgeres

27 Febrer 2024
Cada infant d'Altafulla s'emportarà la motxilla a casa durant uns dies per gaudir amb la família i després quan la retorni a l'escola explicarà als companys i companyes com ha estat l'experiència.
Altafulla

Altafulla recupera la part central del passeig marítim

23 Febrer 2024
S'ha reparat la part esfondrada i s'ha reforçat l'escullera que ha d'evitar danys de futurs temporals. Ara l'Ajuntament està pendent d'una reunió amb Costes de l'Estat per començar a treballar en la solució definitiva.
Altafulla

El govern d'Altafulla aprova, en solitari, el canvi dels límits del terme municipal

22 Febrer 2024
El ple altafullenc ha iniciat els tràmits per reclamar la modificació del límit amb Tarragona només amb els vots favorables del govern. L'oposició s'ha abstingut en bloc criticant les formes de l'executiu en aquesta qüestió.
Altafulla

No hi haurà unanimitat a Altafulla per demanar el canvi de límit amb Tarragona

21 Febrer 2024
El principal partit de l'oposició, Alternativa Altafulla, no donarà suport a la proposta, ja que tot i estar d'acord amb el fons de la qüestió, critiquen les formes utilitzades pel govern.
Altafulla

La gestió de la programació de la Violeta surt a concurs

21 Febrer 2024
El consistori ha tret a licitació un contracte per realitzar aquesta gestió amb voluntat de tancar temporada estable com a mínim, a partir del segon trimestre d’aquest any.
Altafulla

Altafulla tanca el Carnaval amb una sardinada

15 Febrer 2024
La comitiva fúnebre va portar les despulles del Rei Carnestoltes fins a les antigues escoles Teresa Manero, on va ser incinerat. L'acte es va tancar amb una sardinada popular.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault