Continuen els rescats de nuclis i masos aïllats a la Conca de Barberà

12 Gener 2021
A la pedania montblanquina de Rojals, Proteció Civil ha hagut d’obrir una via de sortida per a una família que estava en un mas des del dia de Reis
Montblanc

Mor per coronavirus un intern de la Residència Conca de Barberà

11 Gener 2021
On també hi ha un brot actiu és a la Residència Conca de Barberà, a Montblanc, que ha provocat la mort d'un dels residents. 20 dels interns s'han contagiat, amb una hospitalització.
Montblanc

Filomena deixa 6 cm de neu a Montblanc

09 Gener 2021
A causa del temporal, s'han hagut d'assistir diversos vehicles que han quedat encallats o han sortit de la carretera. Des de Protecció Civil es demana consciència a la ciutadania i que s'eviti agafar el cotxe.
Montblanc

La crisi desploma les consultes a l'Oficina Turística de Montblanc el 2020

07 Gener 2021
La pandèmia impedeix que Montblanc pugui presentar un balanç complet però els pocs valors serveixen per entendre la magnitud dels danys. L'Oficinava rebre menys d'un terç de les visites del 2019.
Montblanc

L'església de Sant Francesc rep els Reis d'Orient

05 Gener 2021
Més de 700 persones han passat per aquest indret durant el dia a Montblanc. Ses majestats han pogut descansar abans de la rua d'aquesta tarda amb els infants mirant des dels balcons i portals.
Montblanc

S'estrena el documental de l'aventurer montblanquí Adrià Gutiérrez

28 Desembre 2020
El migmetratge recull el seu periple d'ençà que l'any 2017 va deixar-ho tot per voltar per països com Islàndia, Mongòlia o Xile acompanyat de la seva bicicleta.
Montblanc

L'augment de l'IBI enfronta govern i oposició en l'aprovació del pressupost de Montblanc

24 Desembre 2020
Montblanc ha aprovat el pressupost per al 2021 amb els vots favorables només de l'equip de govern. L'oposició es va mostrar contrària als comptes perquè els ingressos preveuen una pujada de l'IBI del 13%.
Montblanc

La Font de la Fruita de Montblanc ja llueix restaurada

24 Desembre 2020
S'ha canviat tot l'enrajolat d'aquest espai que estava molt malmès. L'última intervenció que s'hi va fer era el 1981.
Montblanc

Estrenen un documental que reviu una aventura en bicicleta de 3.450 km

24 Desembre 2020
És un audiovisual de la productora tarragonina AYHE, dirigit per David Aymerich, que segueix l’aventura del montblanquí Adrià Gutiérrez, que durant un any va recórrer diversos països del món en bicicleta.
Montblanc

Sense cavalcada a Montblanc

22 Desembre 2020
Montblanc reformula l'arribada dels Reis Mags d'Orient. Les noves mesures sanitàries obliguen que els actes culturals nadalencs siguin estàtics i per tant no es podrà fer la cavalcada.
Montblanc

Montblanc aposta per l'austeritat al pressupost

18 Desembre 2020
Els comptes montblanquins seran més austers per l'any vinent. No arriben als 9 milions d'euros i no es preveuen grans inversions. Sí que destaquen projectes com el de la muralla de Sant Francesc
Montblanc

Montblanc completarà la muralla de Sant Francesc gràcies a l'1,5% Cultural

16 Desembre 2020
El municipi rebrà 189.000 euros per la restauració del darrer tram de muralla, un 70% del cost del projecte. Es tracta de l'espai on hi havia Cal Contijoch i Cal Farreret.
Montblanc

Montblanc rebrà 3 milions d'euros pels desperfectes de la riuada

15 Desembre 2020
Govern central i Generalitat ja han signat el conveni per a la transferència d'aquests recursos econòmics. La portaveu del govern ha visitat Montblanc per explicar l'estat dels ajuts.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT