Així era la versió medieval de la plaça Major de Montblanc

15 abril 2024
Tothom qui hi passi podrà conèixer com era al segle XIV. Aleshores es deia plaça del Mercadal i acollia part de l’activitat econòmica de la vila amb fires i mercats. És la tercera parada de la Ruta Virtual de la Setmana Medieval.
Montblanc

Retiren una polèmica pintada en suport a Puigdemont a Montblanc

15 abril 2024
Un dels autors és l'exalcalde, Josep Andreu, que es podria enfrontar a una sanció econòmica per pintar un espai públic sense permís. Argumenta que el va sol·licitar, però no va rebre resposta. L'actual alcalde li recrimina l'acció i l'actitud.
Montblanc

Montblanc presenta una Setmana Medieval amb novetats

12 abril 2024
D'aquí just una setmana arrenca la 37a edició. Arriba amb canvis en l'acte inaugural en què s'entregarà la primera rosa de l'any i amb la renovació total de l'espectacle de la Dracum Nocte que es trasllada al Foradot.
Montblanc

Pisos que canvien vides

10 abril 2024
Entrem en un dels pisos d'Aprodisca on hi viuen persones amb altres capacitats. Abans eren en una residència i ara són en un pis, un fet que els permet ser molt més autònomes.
Montblanc

El drac, protagonista del record institucional de Montblanc

10 abril 2024
El consistori ha encarregat a l'escultora local Ester Ramon una rèplica d'un dels dracs pintats a l'església de Sant Miquel per a regalar a les visites institucionals.
Montblanc

Víctor Solórzano s'endú el primer ral·li del Trepat

09 abril 2024
Els vencedors es van imposar a 34 participants més i van recórrer 68 quilòmetres per camins de terra entre Blancafort i Montblanc.
Montblanc

Ara Pacte Local es reuneix a Montblanc amb protagonisme per Campuzano i Nin

08 abril 2024
Tot i que no concorren a les eleccions al Parlament, la trobada va plantejar l'afectació que poden tenir els canvis a la cambra catalana aquest estiu. També va posar en comú reptes i preocupacions.
Montblanc

Arriba la primera edició del ral·li del Trepat

05 abril 2024
La prova, la segona del Campionat de Catalunya de ral·lis de terra, sortirà dissabte des de la capital de la Conca de Barberà. També passarà per camins de Barberà de la Conca i Blancafort.
Montblanc

Joan Vizcarra il·lustra els 30 anys dels Amics dels Gegants de Montblanc

02 abril 2024
El caricaturista montblanquí ha creat una imatge que presidirà la programació especial. L'acte central serà una trobada gegantera al maig amb una cinquantena d’elements.
Montblanc

El veïnat de Lilla talla l'A-27 durant l'operació sortida per tornar a reclamar les indemnitzacions

28 Març 2024
Els Mossos han desviat el trànsit per la C-14 fet que ha provocat llargues cues a l'N-240, a partir de la Rifacli. Reclamen a l'Estat que pagui els diners promesos per les esquerdes que van provocar les obres del túnel del Coll de Lilla.
Montblanc

El govern de Montblanc posa fil a l'agulla per reduir el deute

27 Març 2024
La liquidació del 2023 amb un saldo negatiu superior als 2 milions d'euros va centrar el ple municipal. El govern de coalició retreu a l'oposició haver gastat més del que ingressaven quan tenien l'alcaldia, i planteja mesures correctives.
Montblanc

Els veïns de Lilla volen col·lapsar l'operació sortida

25 Març 2024
Dijous tornaran a manifestar-se perquè els paguin les indemnitzacions per les esquerdes que les obres del túnel van provocar a les seves cases. Estan farts de falses promeses i faran talls de carreteres.
Montblanc

Protecció Civil de Montblanc renova la seva ambulància

25 Març 2024
L'entitat actualitza així aquest recurs als nous requisits normatius. Per part de l'Ajuntament, celebren la millora continuada per seguir col·laborant en esdeveniments i emergències a la localitat.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault