Àngel Guimerà, protagonista a les Nits d'Estiu de Montblanc

12 Juliol 2024
L'espectacle "Elles tenen Àngel" ha arribat al municipi per commemorar els cent anys de la mort del dramaturg i polític català.
Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc denuncia que té els Nanos segrestats

11 Juliol 2024
El taller on es van portar a reparar no els vol tornar perquè diu que ja ha començat la feina. El consistori va demanar que no els rehabilités perquè no tenien pressupost. S'ha demanat una autorització judicial per poder entrar al taller i endur-se'ls.
Montblanc

Les danses patrimonials de l'Índia arribaran a Montblanc

10 Juliol 2024
Al setembre hi actuarà el grup autòcton Spandan SansKrutik Trust. Serà en el marc de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que portarà propostes a divuit ciutats catalanes.
Montblanc

El Dimecres Tapa fa el salt a la Conca de Barberà

09 Juliol 2024
A més de Montblanc, hi participaran bars i restaurants de l'Espluga de Francolí, Rocafort de Queralt, Sarral, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. Oferiran tapes amb una copa de vi de la DO Conca de Barberà.
Montblanc

Montblanc rep gairebé tres milions per remodelar Sant Francesc

08 Juliol 2024
L'ajut d'Europa es destinarà a rehabilitar l'antiga església i crear-hi un espai virtual sobre la llegenda de Sant Jordi. Són uns diners que arriben com aigua de maig perquè no es va rebre una altra subvenció de Madrid que s'havia sol·licitat.
Montblanc

Tots volen apuntar-se el mèrit

08 Juliol 2024
L'antic alcalde recorda que el projecte de Sant Francesc neix durant el seu govern, mentre l'actual batlle recorda que van pressionar perquè es presentés aquest projecte als ajuts que ara han concedit gairebé 3 milions d'euros.
Montblanc

Els veïns de Lilla mantindran els talls fins que no cobrin

08 Juliol 2024
Mantenen, diuen, la prudència davant el darrer anunci del grup de Junts al Congrés, d’haver arribat a un acord amb el ministeri per liquidar les compensacions. Aquest diumenge al vespre van tornar a tallar la rotonda d’accés a l’A-27.
Montblanc

Els veïns de Lilla eviten els jutjats i rebran les indemnitzacions

05 Juliol 2024
És l'acord que els diputats al Congrés de Junts per Catalunya asseguren haver tancat amb el Ministeri de Transports. Ara, el tràmit del pagament hauria de començar abans d'acabar el mes de setembre.
Montblanc

Els treballadors de la Mahle tornen a protestar a les portes de l'empresa

05 Juliol 2024
Ho han fet per segona setmana consecutiva davant l’empresa per reclamar els endarreriments salarials del 2022 i l’actualització del complement de nocturnitat.
Montblanc

El carrer Dionís Mestre millorarà la seva seguretat

04 Juliol 2024
Es tracta d'una via molt transitada que vertebra el segon eix comercial de Montblanc. S'han recollit més de 300 signatures entre els veïns per reclamar aquestes millores que l'ajuntament aplicarà a partir de la setmana vinent.
Montblanc

Les nits d'estiu són sinònim de cultura a Montblanc

02 Juliol 2024
Entre el 6 de juliol i el 24 d'agost s'han programat fins a 16 activitats. Destaquen el concert del jove violinista del municipi Sasha Amorós i actes vinculats a l'any Guimerà i Estellés.
Montblanc

L'endemà de l'incendi: controlat i retorn a la normalitat al càmping

28 Juny 2024
Treballadors i clients van veure com les flames arribaven a tocar de les instal·lacions i això va provocar estones de caos.
Montblanc

Estabilitzat l'incendi que ha obligat a desallotjar el càmping de Montblanc

27 Juny 2024
Les 2.000 persones evacuades podran tornar al càmping aquesta mateixa nit. El foc s'ha originat a causa d'un autobús que s'ha incendiat a tocar de la carretera N-240.
Montblanc

Josep Andreu portarà l'alcalde de Montblanc als jutjats

27 Juny 2024
L'exbatlle ha anunciat que denunciarà a Oriol Pallissó per haver-lo acusat de ser un comissionista i, per tant, per haver atacat a la seva imatge i honor. L'actual alcalde nega que ho digués.
Montblanc

Nou ple crispat a Montblanc pel retard en el pagament a proveïdors

27 Juny 2024
El principal partit de l'oposició lamenta que l'Ajuntament tingui un període mig de pagament de gairebé 80 dies, més enllà del límit legal. El govern defensa que està intentant redreçar la situació econòmica.

0
0
0
s2sdefault