La Generalitat frena 127 hectàrees d'energia solar entre Montblanc i l'Espluga

12 abril 2021
La ponència d'energies renovables ha emès un informe d'emplaçament inviable per als avantprojectes Plans de Jori i Costa del Foraster tramitats per Naturgy.
Montblanc

Montblanc estrena la sèrie de la cantata de la Llegenda de San Jordi

12 abril 2021
Hi haurà 6 episodis que es publicaran els dilluns, dimecres i divendres fins al dia de Sant Jordi. La llegenda explica la història adaptada al segle XXI i amb una princesa com a protagonista que trenca estereotips.
Montblanc

Montblanc alleugereix les restriccions pel descens del brot de COVID

01 abril 2021
Es reobren els parcs infantils i es permeten algunes activitats esportives aquest dijous, mentre que la resta d'equipaments esportius i culturals obriran portes el proper dimarts.
Montblanc

El brot de Montblanc, controlat

31 Març 2021
Gairebé un 1% de les persones que van anar al cribratge massiu ha resultat ser positiva. Aquest brot ha provocat petites rèpliques en diversos punts del Camp de Tarragona.
Montblanc

Montblanc mantindrà les restriccions fins a saber els resultats del cribratge

27 Març 2021
Els equipaments esportius i culturals i els parcs i jardins públics continuaran tancats fins dimecres. 2.000 persones van fer-se la prova i les dades provisionals revelen que la taxa de positivitat oscil·laria entre el 0,2 i el 0,5%.
Montblanc

El Palau del Castlà serà un centre cultural d'art ibèric

27 Març 2021
La Fundació per l'Arqueologia Ibèrica l'ha comprat perquè d'aquí a tres o quatre anys esdevingui un museu amb peces prehistòriques, art medieval i pintura moderna dels segles XVIII i XIX.
Montblanc

El brot de Montblanc provoca anul·lacions als establiments turístics de cara a Setmana Santa

26 Març 2021
Els establiments preveien plena ocupació, però des de dimecres que no paren de rebre trucades per anul·lar les reserves. El sector espera que la situació millori i confia amb les reserves d'última hora.
Montblanc

L'Any Palau Ferré arriba al Moll de Costa de Tarragona

26 Març 2021
El Tinglado 1 del Moll de Costa ofereix fins al 13 de juny la possibilitat d’endinsar-nos en la personalitat i l’obra d'un artista singular: Maties Palau Ferré. Ho fa amb una retrospectiva que coincideix amb la commemoració del centenari del naixement del…
Montblanc

Salut atribueix a la variant britànica el fort increment de casos de Montblanc

24 Març 2021
Aquesta tarda ha començat el cribratge massiu al pavelló del Casal Montblanquí amb una alta afluència de persones. Més de mig miler de veïns i veïnes de la vila hi han assistit per fer-se la prova.
Montblanc

El cribratge massiu a Montblanc començarà demà

23 Març 2021
Salut descarta, de moment, el confinament de Montblanc. L'opció no es contempla ara, però el resultat del cribratge que es farà des d'aquest dimecres a més de 6.000 persones determinarà si es prenen noves mesures.
Montblanc

Hi haurà cribratge massiu a Montblanc

22 Març 2021
El brot afecta més d'un centenar de persones, 40 detectades només aquest cap de setman. Davant l'increment de casos, Salut ha anunciat aquest migdia que hi farà un cribratge massiu els pròxims dies.
Montblanc

Montblanc celebra el Dia Mundial de l'Aigua als Molins de la Vila

22 Març 2021
Estan situats a la riba del riu Anguera i visitar-los és una oportunitat d'or per conèixer com s'ho van fer els montblanquins per obtenir farina durant sis segles.
Montblanc

L'institut de Montblanc acollirà un cicle superior d'Energies Renovables

19 Març 2021
L'Institut Martí l'Humà de Montblanc acollirà el curs vinent el primer cicle formatiu de Grau Superior de la Conca de Barberà. Serà un cicle d'Energies Renovables, el sisè d'aquest tipus que s'ofereix a tot Catalunya.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
Camp de Tarragona

2019, l'any del túnel del Coll de Lilla. El subdelegat desglossa les inversions de la demarcació

16 Gener 2019
Entre el gener i el febrer s’han d’iniciar els treballs d'adequació de les dues bandes del Coll de Lilla per perforar el túnel de l’A-27. La infraestructura és una de les grans inversions del govern espanyol a la demarcació, amb 15,3 milions d’euros. Joan…

0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT