Torredembarra presenta un conte infantil per redescobrir la història del municipi

30 Novembre 2021
S’han editat 1.200 unitats en català i castellà i s’han programat dues sessions de contacontes per donar-lo a conèixer. L’any que ve també està previst organitzar diverses activitats de difusió.
Torredembarra

Torredembarra agraeix l'esforç dels voluntaris de la COVID

29 Novembre 2021
La plaça del Castell va acollir una xocolatada popular, un concert del grup musical Julivert i una intervenció de l’artista Jordi Roig.
Torredembarra

Cèvol - Xàtiva (3-1)

27 Novembre 2021
Tercera victòria consecutiva dels de Torredembarra en un partit que tenien gairebé tancat en el tercer set i que ha acabat complicant-se més del previst per la insistència d'un batallador Xàtiva.
Torredembarra

8 partits amb David Sanllehí

25 Novembre 2021
El Cèvol Torredembarra competirà el que resta d'any i l'inici del 2022 amb el seu jugador més decisiu, una absència recurrent per obligacions laborals. Això incrementa el nivell dels torrencs, en pugna per la salvació a Superlliga 2.
Torredembarra

Comença la recollida porta a porta a Baix a Mar

24 Novembre 2021
Aquest dimarts va ser la primera nit del servei i es van recollir 80 quilos d'orgànic i 40 de cartó en uns 80 punts.
Torredembarra

Torredembarra celebra la 23a edició dels premis de Cultura

22 Novembre 2021
Es va reconèixer "Llenya per cremar", de Ferran Garcia, amb el Premi de Poesia Pere Badia i “Amb un ram de flors”, de Roser Díaz Martín, amb el de Narrativa..
Torredembarra

Plega el regidor de Joventut de Torredembarra

19 Novembre 2021
Hi haurà canvis a l’equip de govern de Torredembarra. Eduard Rovira perd el seu regidor de Joventut, Guillem Pujol, que va presentar la seva renúncia per carta el mateix dia que s'havia de celebrar el ple de novembre.
Torredembarra

El Cèvol ja funciona

16 Novembre 2021
Ànims renovats al Baix Gaià després del resultat positiu de la jornada anterior, el primer de la Superlliga 2. Tot just ha començat el tram de calendari menys dur i els d'Iñaki Bescós ja han abandonat les places de descens.
Torredembarra

Cèvol Torredembarra - Muro (3-1)

13 Novembre 2021
Primera victòria torrenca a la Superlliga 2 2021-2022 just quan comença el tram de calendari contra la majoria dels rivals que pugnaran per la permanència a la categoria.
Torredembarra

Anticorrupció demana 21 anys i 6 mig de presó per a l’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué

12 Novembre 2021
Segons avança El Mundo’, se li atribueixen els delictes de malversació, prevaricació i falsedat. També se li exigeix fer front a una responsabilitat civil de gairebé 450.000 euros per indemnitzar l’Ajuntament.
Torredembarra

La verdadera Superlliga 2 del Cèvol

12 Novembre 2021
S'acosta el moment de calendari en què el Cèvol Torredembarra ha de sumar els punts necessaris per assolir l'equador depenent d'ell mateix per salvar-se. Ho sap Iñaki Bescós i l'equip.
Torredembarra

El Ball de Malcasats busca finançament per als seus vestits

10 Novembre 2021
L’entitat torrenca va recuperar el ball coincidint amb la pandèmia. Després d’una representació virtual, enguany han pujat a l’escenari, però ho ha fet sense un vestuari definit.
Torredembarra

El millor porter del món

09 Novembre 2021
Eliott Mounoud és de Torredembarra i ha fet història amb un doble premi que el corona en l'aspecte individual i que l'inclou també en l'equip ideal. Té 26 anys i allarga la daurada estela del municipi en el futbol platja.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault