Nois i Berga comparteixen victòria a la jornada de Torredembarra del Concurs

25 Setembre 2022
Les dues colles han descarregat la mateixa actuació: 7d7, 5d7 i 4d7a. Esparreguera acaba en tercera posició i els Castellers d'Altafulla completen la prima clàssica de 7 de l'any.
Torredembarra

Concurs de Castells de Torredembarra 2022

25 Setembre 2022
Torredembarra aixeca el teló aquest diumenge la XXVIII edició del Concurs de Castells. 12 colles es donaran cita a la localitat del Baix Gaià en una jornada on l'ajuda mútua va més enllà de la competició.
Torredembarra

Torredembarra, també afectada

23 Setembre 2022
L'episodi de fortes pluges d'aquest divendres a la tarda també ha afectat Torredembarra. En parlem amb el seu alcalde, Eduard Rovira, en declaracions a TAC12.
Torredembarra

Torredembarra obre el foc del Concurs amb els Nois com a favorits

22 Setembre 2022
La XXVIII edició del certamen començarà aquest diumenge amb la incògnita de l'escenari a causa de la pluja. Entre els 12 colles participants, els locals i el Castellers de Berga són els principals candidats.
Torredembarra

Torredembarra recupera els actes de carrer de la Fira d'Indians

19 Setembre 2022
Després de dos anys castigada per la pandèmia, l'onzena edició ha recuperat la seva part més festiva i de carrer, amb el mercat i la mostra d’artesania, entre altres activitats.
Torredembarra

Torredembarra liderarà la promoció turística del Baix Gaià

16 Setembre 2022
El ple ha aprovat un conveni que agrupa una dotzena de municipis de la zona sota el paraigua de Torredembarra, que ara també hauran de ratificar aquests.
Torredembarra

Torredembarra tornarà a obrir el Concurs de Castells

14 Setembre 2022
12 colles es donaran cita a la plaça del Castell el diumenge 25 de setembre per encetar la 28a edició del certamen. Els Nois de la Torre, aspirants a guanyar la jornada, i els Castellers d'Altafulla hi seran presents.
Torredembarra

El Cèvol es rejoveneix

14 Setembre 2022
David Sanllehí és baixa al Cèvol Torredembarra i se suma a les absències permanents d'altres veterans. Això obliga l'equip a demanar a la resta de la plantilla que assumeixi protagonisme de cara al tercer curs seguit a Superlliga 2.
Torredembarra

100 anys d'Unió Deportiva Torredembarra

08 Setembre 2022
Fa un segle , la UDT va estrenar-se amb un partit de futbol contra el Nàstic, que va rememorar-se per celebrar l'aniversari. Enmig dels actes commemoratius, torrencs i tarragonins van veure's les cares al Baix Gaià.
Torredembarra

Comencen les obres de la comissaria de Mossos de Torredembarra

06 Setembre 2022
Els moviments de terres i el desbrossament del terreny arriben amb un any de retard després de diversos entrebancs tècnics.
Torredembarra

La Torre aposta per l'oci nocturn alternatiu

06 Setembre 2022
Enguany s'han augmentat un 20% les places disponibles per a les activitats gratuïtes per a joves, arribant al centenar.
Torredembarra

Els Xiquets consoliden la gamma alta de vuit a Torredembarra

05 Setembre 2022
Els matalassers signen la millor actuació del cap de setmana al Camp de Tarragona. També destaquen els Nois de la Torre, que completen la millor actuació de la temporada.
Torredembarra

Els Malcasats de la Torre llueixen les millors gales

02 Setembre 2022
Si bé la societat torrenca ja havia pogut gaudir d’un tast els anys anteriors, enguany l’expectació era màxima per l’estrena del vestuari que ha dissenyat la Cristina López, vinculada a la Cubana.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault