Torredembarra torna al 1713 amb la recuperació del campament militar

22 Mai 2022
Ara fa tres segles, durant la Guerra de Successió, el poble va viure un dur combat entre les tropes catalanes i les borbòniques, sota les ordres de Felip V.
Torredembarra

Torredembarra aprova l'ampliació del pressupost amb l'aval de part de l'oposició

20 Mai 2022
L’Ajuntament projecta millores a equipaments esportius, també inversions en materials informàtics, entre altres. Per finançar-les, s'ha activat una modificació d’1,2 milions d’euros.
Torredembarra

Torredembarra debatrà una modificació del pressupost de més d'un milió d'euros

17 Mai 2022
En total són 1, 2 milions d'euros, la majoria provinent del romanent positiu de tresoreria del 2021 i la restant, de baixes d'altres partides. Es preveu dur a terme actuacions en diverses regidories.
Torredembarra

Un segon jurat avaluarà els Mañé i Flaquer de fotoperiodisme

17 Mai 2022
La 35a edició dona continuïtat al format dels últims anys amb una dotació econòmica de 20.000 euros i quatre categories diferents.
Torredembarra

Torredembarra substitueix la principal canonada d'aigües residuals

16 Mai 2022
Ho fa per via d'urgència, després que els tècnics avisessin d'un possible col·lapse. Les obres s'aturaran durant la temporada alta d'estiu, quan ja estarà enllestida la part principal.
Torredembarra

Torredembarra inicia la construcció del carril bici al pont de Clarà

12 Mai 2022
Les tasques se centren en el ramal del pont que enllaça el passeig Miramar amb l'antiga N-340. El nou tram connectarà amb el carril ja existent de la zona de càmpings.
Torredembarra

Torredembarra licita les obres de la plaça Catalunya

10 Mai 2022
Valorat en gairebé mig milió d’euros, és un dels principals projectes urbanístics que vol desenvolupar l’Ajuntament aquest mandat.
Torredembarra

Torredembarra trasllada sorra a la Platja Llarga de Tarragona

10 Mai 2022
Costa de l'Estat treballa en l'extracció de sorra de la platja de la Paella per portar-la a altres punts del litoral tarragoní afectats pels temporals. Una part es quedarà al mateix municipi, a Baix a Mar.
Torredembarra

La Torre decidirà a partir del 30 de maig què vol al bloc

05 Mai 2022
Podran votar-hi totes les persones empadronades que hagin complert els 16 anys abans de l'1 de març. També ho podran fer els majors de 16 propietaris de segona residència que siguin titulars del rebut de l'IBI.
Torredembarra

Torredembarra estrena un nou punt d'aprofitament de voluminosos

04 Mai 2022
Es tracta d'un espai obert a tota la ciutadania del municipi que vulgui portar andromines per arreglar-les o bé perquè alguna altra persona les hi doni una segona vida.
Torredembarra

El Festival de Màgia de Torredembarra captiva uns 800 espectadors

02 Mai 2022
Aquest passat cap de setmana s'ha viscut la cinquena edició de l'esdeveniment que, entre d'altres, va tenir com a plat fort la gala internacional al Casal amb 4 artistes de renom.
Torredembarra

El patinatge territorial s'aplega a Torredembarra

23 abril 2022
El pavelló Sant Jordi ha acollit una prova amb la participació de més d'una trentena de patinadors i patinadores provinents de la demarcació i de categories tant formatives com sènior.
Torredembarra

Torredembarra celebrarà un ple extraordinari sobre la brossa

22 abril 2022
En aquest, es presentaran les millores del contracte que estan redactant els tècnics de la casa. L'objectiu de l'equip de govern és poder dur-lo a terme com més aviat millor.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault