El paisatge de Torredembarra vol ser un pol d'atracció de fotògrafs

11 abril 2021
El Patronat de Turisme impulsa un seguit de propostes gratuïtes per a amants de la foto i "instagramers", com el taller que ha impartit el fotògraf Ferran Aguilar aquest diumenge al Roquer.
Torredembarra

400 majors de 80 anys es vacunen al Casal de Torredembarra

07 abril 2021
La previsió és que d'aquí a diumenge totes les persones del Camp de Tarragona provinents d'aquest tram d'edat hagin rebut ja la primera dosi.
Torredembarra

Les obres a l'antiga N-340 de Torredembarra començaran el 19 d'abril

31 Març 2021
L'Ajuntament donarà a conèixer les alternatives de circulació i altres detalls en els dies vinents. Els talls obligaran els torrencs i torrenques a acostumar-se a la mobilitat derivada de la nova fisonomia del passeig Miramar.
Torredembarra

Les platges de Torredembarra, a punt

31 Març 2021
Els treballs passen per l'aplanament i neteja de la sorra i la instal·lació passarel·les d'accés. El servei de salvament i socorrisme estarà operatiu a partir d'aquest dijous i fins Dilluns de Pasqua.
Torredembarra

Nou pulmó verd al nucli urbà de Torredembarra

29 Març 2021
Situat al carrer Lleida, ha costat uns 300.000 euros i comptarà amb un parc infantil i un escenari amb grades per dur-hi a terme propostes culturals i educatives de petit format.
Torredembarra

Les escoles torrenques tindran més vegetació autòctona

20 Març 2021
L'Ajuntament i l'ONG GEPEC han impulsat un projecte per instal·lar vegetació autòctona als centres educatius del municipi. L'objectiu és el de mitigar l'efecte illa de calor.
Torredembarra

Llibertat amb càrrecs per als acusats de l'atac al centre de menors de Torredembarra

19 Març 2021
Els tres detinguts han passat aquest divendres a disposició judicial i després de declarar davant el jutge, aquest ha decidit la seva posada en llibertat i ara estan a l'espera de ser citats per al judici
Torredembarra

Torredembarra resol la problemàtica amb l'empresa de recollida d'escombraries

19 Març 2021
El ple municipal avala mantenir el contracte i sancionar l'empresa per les deficiències del servei. La sessió també va aprovar el pla d'igualtat, el de joventut i les bases per futures campanyes de dinamització comercial.
Torredembarra

Detinguts tres dels participants en la concentració davant una casa ocupada a Torredembarra

18 Març 2021
Es tracta de tres homes de 19, 36 i 38 anys. Dos tenen nacionalitat espanyola i el darrer de Romania, tots ells són veïns de Torredembarra.
Torredembarra

Torredembarra no suspendrà el contracte de recollida d'escombraries

18 Març 2021
Tot i que l'estiu passat es va obrir un expedient a l'empresa per incompliments del contracte, finalment algunes al legacions presentades per aquesta s'acceptaran i el conflicte acabarà només amb una sanció.
Torredembarra

Reforcen el Bloc de Baix a Mar a l'espera de decidir l'ús futur

17 Març 2021
Torredembarra obrirà un procés participatiu un cop finalitzin les obres per determinar si hi col·loca una rèplica de l'antiga Alfa i Omega o la piràmide metàl·lica que feien servir els pescadors per varar i treure embarcacions.
Torredembarra

Intervenció per salvar la capella del Castell de Torredembarra

17 Març 2021
L'objectiu de l'Ajuntament a llarg termini és el de realitzar una reconstrucció integral d'aquest recinte, així com d'altres parts del castell que no es van restaurar en la rehabilitació que es va dur a terme fa vint anys.
Torredembarra

El Portal de Padrines serà, de moment, de doble circulació

16 Març 2021
És la decisió de l'Ajuntament de Torredembarra després que un grup de veïns hagi presentat firmes per aturar els nous canvis de circulació que volen reduir el trànsit per al nucli antic de Torredembarra.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT