Un home mor en precipitar-se al Roquer de Torredembarra

04 Febrer 2023
El jove, que es trobava en aquesta zona, es va apropar massa a la vora per veure un gos que acabava de caure i va perdre l'equilibri, patint una caiguda d'uns 10 metres.
Torredembarra

El Cèvol obre un tram de Superlliga 2 més accessible

02 Febrer 2023
Perquè el Cèvol sigui referent entre els "humils" de la Superlliga 2, ha de sortir reforçat dels tres pròxims compromisos davant rivals directes; el primer d'ells es juga a casa i diumenge contra el Club Natació Sabadell.
Torredembarra

Torredembarra determina el pla d'usos i de manteniment del Castell

31 Gener 2023
El document identifica les principals patologies del monument i prioritza les actuacions que d'han de realitzar; també defineix les normes d’ús de les diferents activitats i preveu formació per a les persones que hi interactuen.
Torredembarra

El Port de Torredembarra engega una nova etapa

27 Gener 2023
La Generalitat concedeix una pròrroga de 15 anys a Port Torredembarra SA per a la seva explotació, amb el compromís d'invertir 9,5 milions d'euros en un projecte de millores de la infraestructura.
Torredembarra

Comencen les obres de sanejament de la Capella dels Icart

27 Gener 2023
La intervenció està pressupostada en 50.000 euros i compta amb una subvenció de la Generalitat de 20.000.
Torredembarra

A Canàries s'ha de guanyar

26 Gener 2023
El Cèvol Torredembarra viatja a la pista d'un Sayre que no ha sumat cap punt aquest curs i que l'anterior no va guanyar un sol partit. Els d'Iñaki Bescós, per la seva banda, van dificultar la vida al Volei SPISP dies enrere.
Torredembarra

GEPEC denuncia un vessament a la zona de Muntanyans

24 Gener 2023
El grup ecologista ha portat a la Fiscalia els vessaments d’aigua causats per les obres de la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra a Torredembarra.
Torredembarra

Torredembarra aprova el contracte provisional de la brossa per més de dos milions

23 Gener 2023
El plec de clàusules que haurà de respectar PreZero inclou diverses millores que van en la línia de les que també presentarà el contracte definitiu.
Torredembarra

Cèvol - Volei SPiSP (1-3)

21 Gener 2023
L'hem narrat en directe a TAC12 i podem veure'l un altre cop íntegre aquí mateix: el derbi de la Superlliga ha aportat emoció i els punts han marxat cap a Tarragona tot i l'ímpetu torrenc.
Torredembarra

El ple de Torredembarra accepta reiniciar el projecte per cobrir la piscina

20 Gener 2023
El ple aprova el nou projecte, que revisa i millora l'anterior, però adverteix l'equip de govern que no hi poden haver més retards.
Torredembarra

Javier Ramírez abandona Ciutadans

20 Gener 2023
El fins ara portaveu del grup a Torredembarra passarà a ser regidor no adscrit. Així, dos dels tres representans de Ciutadans a Torredembarra han abandonat la formació durant aquest mandat.
Torredembarra

L'Audiència Nacional també jutjarà Masagué

20 Gener 2023
Ho farà en el marc del procés relacionat amb la contractació de la consultora Efial tant per l'Ajuntament de Toredembarra com per part de 13 ajuntaments catalans més.
Torredembarra

El Volei SPiSP mai s'ha emportat els tres punts de Torredembarra

20 Gener 2023
El derbi de la Superlliga 2 de voleibol podria ser molt més obert del que planteja la teoria si ens fixem en els antecedents. És el tercer que es juga al Sant Jordi, diumenge a TAC12 (17 hores). En parlem amb el local Carlos Mora.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault