Petits i grans es diverteixen al primer "Valls Juga"

18 Març 2024
La primera edició del Festival del Joc del Camp de Tarragona ha proposat activitats de tot tipus, des dels jocs tradicionals, d'habilitats, per als més petits o bé per a experts.
Valls

El Museu de Valls exhibeix el lligam de Tàpies amb la foneria Vilà

18 Març 2024
Fins al 30 de juny, acollirà l’exposició Antoni Tàpies, bronzes intervinguts, que reuneix una vintena d’obres. Entre elles, les 14 escultures que l’artista va produir a la foneria Vilà de Valls en una de les etapes més madures de la seva obra.
Valls

La UE Valls respira guanyant tres mesos després

18 Març 2024
Victòria contundent per 3-0 contra el Can Vidalet i encarrilada des dels primers minuts, amb doblet de Sergi Folch i Sergi Vega.
Valls

Manel Cazorla: "No és obligatori guanyar, però sí competir"

15 Març 2024
Amb aquesta declaració d'intencions la UE Valls intentarà trencar la mala dinàmica de nou jornades sense guanyar. Diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, els vallencs reben la visita del Can Vidalet.
Valls

El pressupost de Valls s'enfila fins als 36,6 milions d'euros

13 Març 2024
Torna a ser el més elevat de la història amb un augment del 4% respecte al 2023. El centre històric protagonitza la meitat de les inversions i les prioritats es defineixen en cinc grans eixos.
Valls

Tret de sortida al Valls Juga amb l'exposició "Una auca de jocs tradicionals"

12 Març 2024
L'associació terrassenca Vadejoc i l'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó proposen un viatge lúdic perquè la ciutadania conegui els jocs tradicionals i s'animin a jugar-hi.
Valls

Valls es delecta amb l'escudella andorrana

11 Març 2024
L'intercanvi gastronòmic va vendre 600 tiquets de degustació a la plaça del Pati. L'any vinent, Valls portarà la calçotada popular a Andorra la Vella, ciutat agermanada.
Valls

L'Escola Robert Gerhard estrena la desena cantata

11 Març 2024
El Centre Cultural de Valls s'ha omplert de gom a gom aquest diumenge per veure la posada en escena de 130 infants del centre municipal.
Valls

Punt important de la UE Valls al camp del Vic

11 Març 2024
Els de Manel Cazorla van deixar escapar els tres punts al minut 80 quan van encaixar el definitiu 1 a 1. Els vallencs sumen ja nou jornades sense guanyar, però no s'allunyen del tot de les posicions de promoció d'ascens.
Valls

Les estudiants de secundària de Valls lideren el 8M

08 Març 2024
La lectura del manifest és un dels actes centrals d'una programació que s'allargarà durant el cap de setmana i que patirà modificacions per la previsió de pluja.
Valls

La UE Valls visita Vic amb urgències

08 Març 2024
Dissabte a les quatre de la tarda, la UE Vic - UE Valls obre la jornada 21 de Lliga Elit. Els vallencs sumen ja vuit jornades sense guanyar.
Valls

L'Espai de l'Estudiant de Valls espera més de 7.000 visitants

07 Març 2024
En aquesta edició ja han confirmat la seva assistència una setantena de centres escolars. Els estudiants de secundària hi trobaran més oferta que mai, amb més de seixanta estands.
Valls

Protesten contra la presència de l'exèrcit a l'Espai de l'Estudiant

07 Març 2024
Els sindicats USTEC-STES i CGT mostren el seu malestar davant l'estand que ocupen les forces militars a la fira de l'ensenyament que es fa a Valls.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
0
0
0
s2sdefault