Valls congela els impostos de l'any vinent

22 Setembre 2022
Congelarà els principals tributs, com l’IBI, i mantindrà bonificacions en la taxa d’escombraries. El govern també preveu prorrogar la gratuïtat de la taxa d’ocupació de la via pública per a terrasses.
Valls

L'IEV obre un espai immersiu dedicat a la figura de Robert Gerhard

22 Setembre 2022
L’entitat ha museïtzat l’antiga capella de Sant Roc amb continguts audiovisuals que ens apropen a la figura del compositor Robert Gerhard. L’espai s’inaugurarà diumenge que ve.
Valls

El cartell de Santa Úrsula uneix castells i campanar

21 Setembre 2022
Medir Cucurull i Xavier Cendrós, de l’Aparador Estudi Creatiu, són els creadors de la imatge gràfica de la Santa Úrsula del retorn a la normalitat.
Valls

La futura urbanització de la muralla de Sant Francesc pren forma

20 Setembre 2022
Una quinzena d’immobles aniran a terra per deixar a la vista els vestigis de la muralla medieval de Sant Francesc a Valls. Es crearà un passeig a l’entrada del Barri Antic.
Valls

Sis mesos treballant per l'economia de proximitat a Valls

20 Setembre 2022
La comunalitat està desenvolupant deu línies de treball, entre elles, un projecte de masoveria urbana o la creació d’un club esportiu.
Valls

El CB Valls ja espera l'EBA

20 Setembre 2022
Els de Víctor Neila no jugaran cap partit més previ a l'inici d'una fase regular previst per a l'1 d'octubre. L'objectiu ara és recuperar efectius per millorar les condicions físiques després d'una pretemporada plena d'entrebancs.
Valls

La Festa de la Bici torna a Valls

20 Setembre 2022
La prova tindrà dos recorreguts, de quatre quilòmetres i de dos, pensat per als més petits; ambdós itineraris tenen la sortida i l'arribada a la plaça del Pati.
Valls

Les obres del reg de Valls, un any paralitzades

16 Setembre 2022
L’Ajuntament pressiona la conselleria d’Economia perquè acceleri els tràmits d’adjudicació. Els regants de Valls ja han posat el crit al cel.
Valls

Més de 250 persones es manifesten contra la degradació del nucli antic de Valls

16 Setembre 2022
Centren les seves demandes en l'àmbit social i reclamen més recursos al consistori per habitatge, lleure, comerç, sanitat, educació i serveis socials.
Valls

Valls proposa activitats culturals per promoure el centre històric

16 Setembre 2022
El cicle “Reviu el centre històric” torna aquest dissabte a Valls. Es tracta d’una proposta impulsada des de l’Ajuntament que promou activitats i espectacles culturals al carrer.
Valls

L'Espai Jove de Valls al centre històric obrirà en mig any

14 Setembre 2022
En mig any, els joves de Valls tindran un espai per a ells al centre històric. L’Ajuntament està condicionant l’immoble que acollia la seu de Sorea a la plaça de les Escudelles per destinar-lo a aquest col·lectiu.
Valls

Emma Vilarassau, Joan Pera, Albert Pla i Mag Lari, principals atractius de la cartellera de Valls

14 Setembre 2022
Els teatres de Valls programen 16 espectacles fins al Nadal. Les entrades es podran adquirir a partir del 21 de setembre.
Valls

Promouen una cantata per apropar els escolars a l'orgue de Valls

14 Setembre 2022
'Amunt, amunt!, una cantata d’altura': aquest és el títol de la peça musical per a orgue amb música de Josep Mateu i lletra de Roger Roig.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
0
0
0
s2sdefault