Comencen les tasques prèvies per al dragatge de la platja de La Pineda

14 Mai 2021
Els treballs de regeneració de la platja de La Pineda començaran aquest dissabte. Estava previst que ho fessin avui, però l'endarreriment respon al mal temps de les últimes hores.
Vila-Seca

El CH Vila-seca pot evitar (de moment) el descens

14 Mai 2021
Si el CHVila-seca guanya demà a Sentmenat, superarà la primera de les dues rondes per la permanència a la Nacional Catalana. Si l'equip de Ricard Notario perd, disputarà un partit de desempat aquest mateix diumenge i a casa.
Vila-Seca

Vila-seca multarà a partir del juny qui no compleixi la normativa de patinets i bicis elèctriques

13 Mai 2021
Les sancions poden arribar als 600 euros. De moment, s'ha posat en marxa una campanya informativa perquè tothom conegui les indicacions que cal respectar.
Vila-Seca

CH Vila-seca - Sentmenat (6-4)

09 Mai 2021
El CH Vila-seca s'emporta el primer duel del "playoff" per la permanència a la Nacional Catalana i se situa a un sol partit de la final definitiva i d'evitar el descens directe a Primera.
Vila-Seca

La FiM ha tornat per quedar-se: més de 5.000 espectadors

09 Mai 2021
La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca ha rebut més de 5.000 visitants i 300 professionals del sector han triat i remenat entre propostes com Marcel i Júlia, Porto Bello, Ariana Abecasis o Xiula.
Vila-Seca

Vila-seca demana una estació del futur tren-tram al nucli de La Plana

07 Mai 2021
Vila-seca també s’afegeix al paquet de municipis que han presentat al·legacions al projecte de tren-tram.
Vila-Seca

La FIM arrenca amb propostes per a professionals i escolars

07 Mai 2021
Les primeres hores de la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca presenten propostes musicals als 300 professionals que s’hi ha acreditat i es dediquen també al públic familiar i a les escoles.
Vila-Seca

Els cinc regidors de Ciutadans a Vila-seca abandonen el partit i passen a ser no adscrits

06 Mai 2021
Les discrepàncies amb les executives de la demarcació i de Catalunya els han portat a prendre aquesta decisió. Han creat la plataforma ciutadana 'Vila-seca som tots' per seguir treballant la política municipal.
Vila-Seca

Tot a punt per a la represa de la FiM de Vila-seca

06 Mai 2021
Ja s'han venut més del 90% de les entrades i s'han acreditat 300 professionals. Dissabte a les 20.30 hores, TAC12 oferirà el concert dels altafullencs Porto Bello.
Vila-Seca

El CH Vila-seca jugarà com a local a Reus

04 Mai 2021
Curiosa la situació i no és pas el primer cop. El CH Vila-seca obrirà el "playoff" per la permanència a la Nacional Catalana a la pista del Reus Ploms pels requeriments municipals de la pista poliesportiva vila-secana.
Vila-Seca

Una vintena de persones han treballat gràcies a la primera convocatòria del Pla d'Ocupació de Vila-seca 2020

30 abril 2021
Entre tres i sis mesos una vintena de persones han treballat en diversos àmbits de l’Ajuntament de Vila-seca gràcies a la primera convocatòria en temps de pandèmia de Pla d’Ocupació Municipal.
Vila-Seca

Set ferits lleus per l'incendi d'un pis a Vila-seca

26 abril 2021
L'incendi d'una primera planta del carrer Galceran de Pinós ha provocat set ferits lleus per inhalació de fum. El foc s'ha produit a les 13.30 hores i tot apunta que per culpa del curtcircuit d'una làmpada.
Vila-Seca

Ercros invertirà més de 40 milions a la demarcació de Tarragona fins al 2025

26 abril 2021
La companyia ha presentat aquest matí el seu pla estratègic per millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions i digitalitzar processos. Persegueix tres grans objectius: diversificació, digitalització i descarbonització.
0
0
0
s2sdefault