Vuit artistes donen forma al pessebre de sorra de la Pineda

04 Desembre 2020
Malgrat les restriccions de mobilitat que presumiblement provocaran una davallada de visitants, l’Ajuntament de Vila-seca no ha volgut renunciar enguany al seu tradicional pessebre de sorra.
Vila-Seca

Una exposició al mercat mostra retrats de vila-secans

04 Desembre 2020
Retrats Vila-secans és el títol de la mostra que s’inclou dins les jornades fotogràfiques que anualment organitza l’Associació El Centro. La situació pandèmica ha alterat el desenvolupament d’aquestes, però el Centro ha volgut mantenir l’exposició central,…
Vila-Seca

Pere Segura reclama complir els compromisos del PLASEQTA

30 Novembre 2020
L'alcalde de Vila-seca ha demanat seriositat a la Generalitat a l'hora de tirar endavant les millores acordades en el pla de seguretat exterior de la indústria química.
Vila-Seca

El ple de Vila-seca oficialitza el cos de Protecció Civil

30 Novembre 2020
L'entitat podrà realitzar actuacions dins la localitat en casos d'emergència. Fins ara només ho podia fer en activitats com a personal de suport.
Vila-Seca

'Jugar al gener? Complicat'

26 Novembre 2020
Dubtes entre la comunitat esportiva sobre l'inici de les competicions d'àmbit català en dos mesos. Hi ha entrenadors, com el del CH Vila-seca, que diuen que no serà possible reprendre els tornejos.
Vila-Seca

Àngels Chacón considera confusa i contradictòria la gestió de la Covid-19

25 Novembre 2020
La candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, reclama ajuts econòmics i reivindica la importància del sector turístic.
Vila-Seca

Vila-seca obrirà una oficina d'atenció a la ciutadania

13 Novembre 2020
L'equip de govern vol descongestionar i millorar un servei que es realitza al mateix edifici de l'Ajuntament. La mesura forma part d'un paquet d'altres accions que s'acosta als dos milions d'euros.
Vila-Seca

Vila-seca crea un portal de venda en línia per al comerç local

12 Novembre 2020
Vilamarket oferirà les mateixes prestacions de les grans plataformes com Amazon o AliExpress. Es vol que estigui operatiu a partir d’aquesta campanya de Nadal.
Vila-Seca

Homenatge als professionals de la Residència Vila-seca

05 Novembre 2020
Familiars d'usuaris han volgut agrair als treballadors del centre, gestionat pel grup Mutuam, la dedicació en temps complicats com els actuals.
Vila-Seca

Vila-seca limitarà a 30km/h la velocitat a les seves vies urbanes

02 Novembre 2020
Abans d'acabar l'any, no es podrà circular per Vila-seca a més de 30 kilòmetres per hora. És la previsió amb la qual treballa l'Ajuntament després que s'aprovés en el ple municipal.
Vila-Seca

Vila-seca vol connectar-se amb Tarragona mitjançant un carril bici

27 Octubre 2020
La proposta de Vila-seca en Comú compta amb el vistiplau de l'equip de govern i s'aprovarà divendres en sessió plenària. El municipi acudirà així a fons europeus destinats a projectes de vies ciclistes.
Vila-Seca

El FICVI tanca amb nota la cinquena edició

26 Octubre 2020
Sticker, del macedoni Georgi Unkovski, i Cómplices, de Rubén Guindo, s’han erigit en els grans triomfadors de la cinquena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca.
Vila-Seca

Els centres d'estètica defensen que són negocis segurs i no comparteixen el seu tancament

19 Octubre 2020
Els centres d’estètica són, juntament, amb bars i restaurants, els altres perjudicats de les noves restriccions per frenar l’augment de contagis.
0
0
0
s2sdefault
Canvia't al 39 a la TDT