L'INSERLAB gradua una dotzena de joves amb capacitats diverses

13 Juny 2024
La iniciativa, per la que en els darrers anys han passat una cinquantena de persones entre 18 i 30 anys, té com a objectiu preparar-los perquè puguin tenir una oportunitat laboral.
Vila-Seca

Els restaurants de Vila-seca dedicaran el mes de juny a l'arròs

11 Juny 2024
14 establiments, 12 d'ells de La Pineda, participen de les jornades gastronòmiques de l'arròs de mar i muntanya. Faran menús i degustacions amb aquesta base entre el 14 i el 30 de juny.
Vila-Seca

L'Associació Catalana d'Enòlegs celebra 40 anys al Celler de Vila-seca

10 Juny 2024
S'hi va celebrar la Nit de l'Enologia amb la participació d'un centenar d'associats i enòlegs de l'entitat. També es va homenatjar els nou presidents que han tingut des de la seva fundació l'any 1984.
Vila-Seca

El millor restaurant del món té arrels vila-secanes

06 Juny 2024
El restaurant Disfrutar, que lidera el cuiner Eduard Xatruch juntament amb Oriol Castro, amb vincles a Torredembarra, i Mateu Casañas, ja és el millor del món. Així ho reconeix el rànquing dels The World’s 50 Best Restaurant.
Vila-Seca

El Parc de la Formiga de Vila-seca estrenarà fesomia a la tardor

04 Juny 2024
Pacificaran el carrer Sant Jordi de tal manera que l'àrea infantil i la zona poliesportiva, que ara queden a banda i banda, configuraran un únic espai. Així, l'Ajuntament vol donar prioritat als vianants en l'ús d'aquest espai.
Vila-Seca

Vila-seca aprova la futura normativa de les zones d'estacionament regulat

03 Juny 2024
Preveu crear, l'any que ve, una zona verda gratuïta pels veïns a La Pineda, que s'afegirà a les zones blaves i les taronges. Aquestes últimes limiten el temps d'estacionament a zones comercials.
Vila-Seca

Recital de la Händel per celebrar 35 anys

03 Juny 2024
L'orquestra vila-secana va celebrar els 35 anys de vida amb un concert a l'Auditori Josep Carreras.
Vila-Seca

La Händel bufa espelmes amb doble concert al Camp de Tarragona

31 Mai 2024
Els recitals seran a la Prioral de Reus i a l'Auditori Josep Carreras i comptaran amb música de Telemann, Donizetti, Grieg, Joaquim Serra o Beethoven.
Vila-Seca

L'alcalde de Vila-seca no comparteix les tesis de Salou sobre el tramvia

30 Mai 2024
Pere Segura replica les sospites aixecades en el ple salouenc, en el qual Pere Granados va rebutjar l'actual projecte de tramvia i acusava Vila-seca de bloquejar l'arribada de l'alta velocitat a Salou.
Vila-Seca

Vila-seca estrenarà un sistema contenidors mòbils pioner a Catalunya

30 Mai 2024
Cada dia, de les 7 a 11 de la nit, s'habilitaran les quatre illes de contenidors a la plaça de les Creus, la de Voltes i els carrers les Creus i dels Ferrers.
Vila-Seca

L'Escola de Música i el Cor Sant Esteve, pioners de la formació musical reglada a Vila-seca

27 Mai 2024
Van néixer fa 50 anys i ara celebren aquest mig segle de vida. Són dos agents que van impulsar l'ensenyament reglat d'estudis musicals al municipi i que han posat el nom de Vila-seca al mapa europeu dins d'aquest àmbit.
Vila-Seca

La Pineda deixarà de tenir aparcament gratuït l'estiu de 2025

22 Mai 2024
Després del procés participatiu amb els veïns iniciat al gener, l'Ajuntament ultima ara la redacció i bases del projecte que ha de convertir el barri en una gran zona d'estacionament regulat del 15 de juny al 15 de setembre
Vila-Seca

Prohibit fumar a la platja i fer pícnics als parcs de La Pineda

22 Mai 2024
Aquestes són algunes de les novetats de la nova ordenança de civisme de Vila-seca que afecten de ple a la platja. Des d'aquesta setmana i durant sis mesos, vuit policies d'estiu reforçaran la vigilància a primera línia de mar.
Vila-Seca

Vila-seca es presentarà als nouvinguts en 11 idiomes

21 Mai 2024
L'Ajuntament ha editat una guia d'acollida en 11 idiomes, els més utilitzats entre les 96 nacionalitats que hi conviuen. La presentació de les guies coincideix amb el Dia internacional de la Diversitat Cultural.
Vila-Seca

600 professionals i 9.000 assistents omplen una FIM consolidada

20 Mai 2024
Han estat quatre dies de molta activitat musical per carrers i places de Vila-seca, amb un 20% més de professionals acreditats que l’any passat.
0
0
0
s2sdefault