Maria José Osuna, nova fiscal en cap de Tarragona

24 Mai 2022
És la primera dona a ocupar aquest càrrec, després de 16 anys com a número 2 de la Fiscalia tarragonina. Aposta per augmentar les dotacions de fiscals per afrontar grans processos com el d'INIPRO.
Tarragona

S'obre el nou accés a Urgències de l'hospital Joan XXIII

24 Mai 2022
S'ha d'entrar a través del vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver. Els canvis estan relacionats amb els treballs d'adequació per a la construcció de l'edifici del nou hospital.
Tarragona

La Capona encara té opcions

24 Mai 2022
En aquest sentit, els propietaris confien que l'atenció mediàtica rebuda fa augmentar les opcions de salvar la llibreria.
Tarragona

Les llibreries tarragonines, una espècie en perill

24 Mai 2022
El tancament de La Capona és un cop dur per a la cultura loxa, que ja va perdre la Llibreria de la Rambla l'any 2018. Només en queda una de tradicional a la ciutat, l'Adserà.
Tarragona

10 anys de la DO Tarragona a través del vi i la gastronomia

24 Mai 2022
Amb el tast de vins de diferents cellers s'explicarà la història de la DO Tarragona des del 2011 fins al 2021. Se celebrarà el 2 de juny al restaurant AQ.
Tarragona

La Festa de l'Hamburguesa arriba a Tarragona

24 Mai 2022
Se celebrarà aquest dissabte al matí coincidint amb el dia mundial d’aquest producte. Es col·locarà un estand per cuinar i condimentar les hamburgueses de tot aquell qui les hagi comprat prèviament al Mercat Central.
Tarragona

Els Next Generation finançaran la retirada de la Plataforma del Miracle

23 Mai 2022
La retirada s'emmarca en el projecte Tarragona Greenbelt'26, que rebrà 3,3 milions dels fons europeus. L'Ajuntament ja treballa en diferents projectes per executar-la i el Departament de Costes s'ofereix a col·laborar-hi.
Tarragona

Comença el trasllat de sorra a la platja del Miracle

23 Mai 2022
S'hi mouran fins a 5.000 metres cúbics en una actuació que s'emmarca en les que el Departament de Costes durà a terme en les properes setmanes a diferents platges del territori.
Tarragona

Bon inici de la normalitzada Tarraco Viva

23 Mai 2022
Ha estat el primer cap de setmana fort del festival de recreació històrica Tarraco Viva. Les recreacions han tingut un paper destacat. Se n'han vist moltes, molt diferents i en diversos espais.
Tarragona

La llibreria La Capona tanca per jubilació

23 Mai 2022
L'històric establiment del carrer Gasòmetre de Tarragona tancarà definitivament el 30 de juny després de 25 anys d'activitat.
Tarragona

Manel Castromil guanya el Pin i Soler de novel·la

23 Mai 2022
També es va estrenar guardó: el primer premi Montserrat Abelló a la trajectòria en el camp de la traducció va recaure en Joaquim Mallafré.
Tarragona

30 organitzacions participen en la Fira d'Economia Social i Solidària

23 Mai 2022
L'objectiu principal és donar a conèixer el moviment de l’economia social i visibilitzar totes les iniciatives econòmiques del territori.
Tarragona

Parc Central celebra anys jugant a bàsquet

23 Mai 2022
L'espai continua amb les celebracions del seu 25è aniversari. Un dels actes va ser la disputa del torneig 3x3 de bàsquet en categories de júnior, cadet i infantil. El CBT va organitzar la jornada al pàrquing superior del centre comercial.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).
0
0
0
s2sdefault