Ser friqui està de moda

04 Febrer 2023
No són només tarragonins els que s'acosten a la fira Starraco Unlimited, vagin o no disfressats, i és que cada cop arriben més visitants de fora la ciutat gràcies al reclam friqui.
Tarragona

L'alcaldable de Tarragona en Comú es decidirà en unes primàries

03 Febrer 2023
L'actual portaveu del grup municipal, Àngels Pérez, i el militant Jordi Collado encapçalaran les dues propostes que es sotmetran a votació divendres 10 de febrer.
Tarragona

La demarcació registra 14 casos nous de càncer al dia

03 Febrer 2023
És una de les dades que s'han donat a conèixer en el marc dels actes institucionals del Dia Mundial Contra el Càncer a Tarragona. Es preveu que cap a l'any 2030, un de cada dos homes i una de cada tres dones, pateixin l'afecció.
Tarragona

Lestonnac l'Ensenyança enceta la celebració dels 325 anys

03 Febrer 2023
El col·legi va celebrar el primer acte commemoratiu. Fundat per la companyia de Maria al segle XVII, el centre va néixer com un espai que permetia l’accés a la formació a les dones.
Tarragona

El cuer de l'EBA enganya

03 Febrer 2023
La visita del CBT a la pista de l'Helios és especialment perillosa, tant per l'absència del lesionat Ousmane com per la millora dels aragonesos les últimes jornades, capaços de plantar cara contra el líder.
Tarragona

I si Tarragona aspirés a un equip femení de bàsquet a categories superiors?

03 Febrer 2023
És la pregunta que té dret a formular-se el referent de l'especialitat a casa nostra, un TGN Bàsquet que s'ha fet lloc estable a la Copa Catalunya i que aquest cap de setmana es desplaça a la pista de Les Corts.
Tarragona

El nou Centre Penitenciari Obert de Tarragona ja és una realitat

02 Febrer 2023
És el primer que no aprofita l'edifici d'una presó ja existent; gràcies a això compta amb un disseny ambiental normalitzador sense murs o reixes i amb elements tecnològics i d'estalvi energètic.
Tarragona

El projecte Porta Tarraco obrirà portes el mes vinent

02 Febrer 2023
Serà quan acabin les obres de la façana de Ca l'Agapito i es pugui dur a terme l'accés a la Volta del Pallol, que tornarà a acollir la maqueta de Tarraco i un video mapping. També s'obrirà l'oficina turística de l'Antiga Audiència.
Tarragona

Tarragona vol reconéixer el patrimoni amagat amb una nova ruta

02 Febrer 2023
Sota el títol 'Empremptes del Passat', s'han instal·lat 22 plaques amb codis QR a les portes d'espais públics i privats que contenen en el seu interior vestigis del patrimoni local.
Tarragona

Les ajudes a la rehabilitació arribaran a 43 habitatges de Tarragona

02 Febrer 2023
Es destinarà una partida de 670.000 euros i permetrà que 33 d'aquests pisos passin a formar part de la borsa de mediació del Servei de l'Habitatge, que permetrà posar-los al mercat de lloguer amb uns preus per sota de mercat.
Tarragona

El PSC proposa una targeta ciutadana per moure's per Tarragona

02 Febrer 2023
És un dels punts del seu programa electoral. La T-Tarraco serviria per accedir gratuïtament al transport públic urbà i també als museus de la ciutat. Una targeta que s'editaria en format físic i virtual.
Tarragona

Mireia Sosa: l'atleta que més i millor corre

02 Febrer 2023
És de Tarragona i la flamant campiona d'Espanya dels 50 quilòmetres; vol tornar a ser mundialista i provar un altre cop la cursa dels 100. Té 42 anys i afirma que encara no ha assolit els seus límits esportius.
Tarragona

El Volei SPiSP defensa el "play-off" a Lleida

02 Febrer 2023
Mentre que els de Lleida només han guanyat un dels últims cinc compromisos, els de Vlado Stevvoski arriben reforçats pel triomf contra el líder, l'Illa Grau.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).
0
0
0
s2sdefault