Més de 4.000 investigadors omplen la plaça Corsini

02 Octubre 2023
Han participat en la 6a Nit Europea de la Recerca que, entre divendres i dissabte, ha omplert d'experiments la plaça del mercat de Tarragona amb l'acompanyament de més de 300 científics de la URV.
Tarragona

Viure l'art des de dins gràcies als Tallers Oberts

02 Octubre 2023
Curiosos i amants de l'art s'han pogut endinsar aquest cap de setmana en una quinzena de tallers de la Part Alta de Tarragona.
Tarragona

El Nàstic dona permís per somiar amb una nova victòria per la mínima

02 Octubre 2023
CD Lugo 0-1 Nàstic. Quarta victòria consecutiva per la mínima del Nàstic, que seguirà, una setmana més, líder en solitari del grup 1 de Primera Federació.
Tarragona

Derrota dolorosa del TGN Bàsquet a la prórroga

01 Octubre 2023
TGN Bàsquet 49-53 AB Premià. Les tarragonines tenien el partit controlat, però el van perdre als minuts finals. Les visitants van estar més encertades al temps afegit.
Tarragona

Tots els centres de secundària tindran la seva infermera

29 Setembre 2023
És una figura que es desplaçarà des del CAP més pròxim per atendre els adolescents. Fins ara, només 7 de cada 10 centres disposaven d'una figura com aquesta.
Tarragona

La Tardor Literària duplica els actes aquest 2023

29 Setembre 2023
Seran fins a seixanta les propostes que s'oferiran gràcies a la participació d'una quarantena d'entitas de la ciutat. El foment de la lectura i la visió de gènere, grans objetcius del cicle d'enguany.
Tarragona

Visita a un favorit que no ha començat gaire bé

29 Setembre 2023
El Lugo de Pedro Munitis només ha pogut sumar sis punts, amb una victòria i tres empats. De fet, no guanya a casa des de la primera jornada.
Tarragona

Esquerra defensa la seva gestió econòmica

28 Setembre 2023
Ho ha fet en el ple on s'ha aprovat el tancament de comptes del 2022 i un dia després que l'alcalde valorés negativament l'estat dels comptes. Un ple on s'ha evidenciat el distanciament entre PSC i els comuns.
Tarragona

Gats 'microxipats' i gossos assegurats amb la nova Llei de Benestar Animal

28 Setembre 2023
Divendres entra en vigor la primera llei estatal per garantir el benestar dels animals que estableix que són els ajuntaments els responsables de recollir animals abandonats i de la seva reubicació en centres protectors.
Tarragona

Consells per a malalts d'Alzheimer i, sobretot, per als seus cuidadors

28 Setembre 2023
Són sovint els familiars els qui més pateixen les conseqüències d'aquestes malalties, que comporten una pèrdua progressiva de neurones, perquè els malalts no en són conscients.
Tarragona

La gent gran reclama que se'ls tingui en compte

28 Setembre 2023
Ho han fet en la lectura del manifest del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra aquest diumenge. En l'acte s'ha recordat que el col·lectiu ja suposa més del 25 per cent de la població tarragonina.
Tarragona

La temporada simfònica de Tarragona acostarà artistes primera línia fins a l'estiu

28 Setembre 2023
El gran guitarrista Milos Karadaglic acompanyarà la Franz Schubert Filharmonia a l'estrena amb el ‘Concierto de Aranjuez’ del 7 d’octubre al Teatre Tarragona.
Tarragona

El curs escolar a Tarragona, inaugurat

28 Setembre 2023
Enguany, la sessió es va centrar en el paper de les arts en l’educació. En aquest sentit, tres alumnes de l'Escola Municipal de Música van oferir un breu repertori de música tradicional.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).
0
0
0
s2sdefault