PSC i ERC aposten per una àrea metropolitana sense capital

17 abril 2024
Les dues formacions creuen que s'ha de superar aquest concepte, tot i que reconeixen que Tarragona ja és la capital administrativa del territori. Una posició que contrasta amb la del Partit Popular i Junts, que reclamen que Tarragona reforci el seu lideratge.
Tarragona

"Que parin els peus a Israel", la crida de socors de l'activista israeliana Iris Gur

17 abril 2024
És el missatge que llença a la comunitat internacional una de les integrants del moviment "Combatants for Peace". Parlem amb ella coincidint amb la xerrada organitzada per l'Ajuntament de Tarragona.
Tarragona

La Casa de les Lletres i Tarragona Ràdio sumen forces per Sant Jordi

17 abril 2024
Per primera vegada, des de dues parades i un escenari compartit a la Rambla Nova, l’emissora farà espai a una quarantena d’autors en una programació que arrencarà a les 9 del matí i durarà fins a les 8 del vespre.
Tarragona

Els infants juguen a la Corsini

17 abril 2024
És una imatge molt habitual cada tarda, quan surten de l'escola, però aquest dimecres també s'ha vist al matí. I és que el 17 d'abril és el Dia de l'Activitat Física al Carrer.
Tarragona

El govern de Tarragona canvia d'opinió respecte al romanent

16 abril 2024
Després d'anunciar que es destinaria íntegrament a eixugar deute fos quina fos la decisió del govern central, ara reservarà 1,4 milions per a una possible aplicació a despesa corrent. Aquest divendres sí que aprovarà destinar la resta a reduir endeutament.
Tarragona

Esquerra vol que el nou Pàrquing Torroja sigui zona taronja

16 abril 2024
Els republicans presentaran una moció al ple perquè creuen que, ara mateix, les noves places d'estacionament no compleixen l'objectiu de ser un aparcament dissuasiu de la Part Alta.
Tarragona

Feijóo planteja mesures contra la "recessió" de la pesca

16 abril 2024
El líder popular avisa que el sector de la pesca a Catalunya ha perdut vaixells i personal, i s'han reduït les captures un 25%. Feijóo s'ha reunit aquest dimarts a la tarda amb la Confraria de Pescadors de Tarragona.
Tarragona

El Festival Teta de Tarragona incorpora un espai de debat

16 abril 2024
Serà el 23 de maig al Palau Firal i de Congressos i és la novetat de la tercera edició, que ha programat nou artistes pels dies 31 de maig i 1 de juny.
Tarragona

El Nàstic encara no sap remuntar

16 abril 2024
A Tarazona, el Nàstic va viure una vegada més un escenari que s'ha repetit en nou ocasions enguany: començar perdent un partit i no poder capgirar el marcador.
Tarragona

El camp de tir amb arc de Sant Salvador tindrà llum

16 abril 2024
Un avenç que els socis del club notaran, no tant a l'estiu, sinó sobretot en els mesos de l'any amb menys llum, perquè al vespre ja no es podia entrenar.
Tarragona

L'Arquebisbat demana perdó pel seu paper en la repressió franquista

15 abril 2024
Així es va fer palès en l'homenatge a les prop de 800 víctimes fet aquest diumenge a Tarragona. La institució es posa a disposició dels familiars de les víctimes. Des de les associacions de familiars valoren molt positivament aquesta nova posició.
Tarragona

La maquinària castellera de Tarragona ja està en marxa

15 abril 2024
Els Xiquets de Tarragona van obrir la seva temporada dissabte des de la plaça de la Font, al costat dels Xiquets de Vila-seca. A la mateixa hora, al Serrallo hi coincidien els del barri mariner, amb la Jove de Tarragona i els Nois de la Torre.
Tarragona

L'Esbart Dansaire de Tarragona celebra el seu 42è aniversari

15 abril 2024
Petits i grans van oferir el seu repertori a tots els assistents al Teatre Tarragona.

Altres notícies

Camp de Tarragona

Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

12 abril 2019
La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies.
Camp de Tarragona

Augmenten les reclamacions a l'Agència Catalana de Consum

02 abril 2019
El total és de 2.500. Entre les empreses que n’han generat més trobem les de telecomunicacions i de serveis bàsics. D’altra banda, l’Agència incideix en el volum de casos resolts a través de la mediació (un 52%).
0
0
0
s2sdefault