Nou curs escolar amb més alumnes i docents

Després de dos mesos i mig sense activitat lectiva, d'aquí a tot just una setmana, dijous vinent, començarà un nou curs escolar. Ho farà amb un nombre d'alumnes estable i amb un augment de plantilla en una cinquantena de docents. Entre les principals novetats al territori, el batxillerat de doble titulació o la posada en marxa del nou projecte de cicles formatius amb formació dual.

Amb un creixement estable d'un miler d'alumnes i amb una cinquantena de docents més en plantilla començarà el 12 de setembre el curs escolar al Camp de Tarragona. Un nou curs que comença després que el departament d'Educació hagi invertit més de 2,3 milions d'euros en obres d'adequació en 29 centres educatius del territori, a més de les obres d'ampliació i construcció de nous equipaments, amb una inversió de més de 12 milions d'euros i amb el projecte de la nova escola Arrabassada, que continua amb els terminis previstos per a obrir portes a inicis de l'any vinent.

Entre les principals novetats per a aquest inici de curs, la implantació mitjançant un pla pilot a l'institut Jaume I de Salou del Batxillerat de tres anys, que permetrà als alumnes obtenir una doble titulació de batxillerat i cicle formatiu.

Uns cicles formatius que també prenen importància aquest curs amb la implementació del Centre de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement de Tarragona, pioner a Catalunya pel que fa a la formació dual. El projecte implicarà als cinc grans instituts de formació professional de Tarragona i es posa a disposició del teixit empresarial de territori.

Un nou Centre de Recerca que té com a Coordinador el fins fa poc regidor d'educació a l'Ajuntament de Tarragona Francesc Roca.