×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Nova campanya contra la velocitat excessiva a la carretera

Campanya contra la velocitat excessiva del Servei Català de Trànsit amb una intensificació dels controls de velocitat durant tota la setmana en diversos punts de la xarxa viària. En col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals, des de la direcció de trànsit del govern català es vol lluitar contra una infracció de la qual es creu els conductors encara no són prou conscients dels riscos que comporta.

D'un en un i fins a una vintena cada hora diversos conductors han estat aturats aquest matí en aquest control de velocitat dels Mossos d'Esquadra situat a la Nacional-240, a l'alçada del barri de Sant Salvador. A més tots els conductors aturats han estat sancionats amb un mínim de 150 euros de multa i dos punts de retirada del carnet, ja que l'objectiu del control d'aquest dijous era detectar infraccions de velocitat excessiva considerades greus.

El dispositiu forma part de la campanya preventiva per aturar la velocitat excessiva engegada durant tota aquesta setmana pel Servei Català de Trànsit en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i diverses Policies Locals. Durant aquests set dies els quatre radars mòbils de que disposa la regió Polical del Camp de Tarragona funcionen les 24 hores del dia en diversos punts de la xarxa viària, especialment en aquells que tenen un grau més alt de sinistralitat.

Des de la Policia Catalana demanen responsabilitat a uns conductors que creuen en moltes ocasions no són conscients dels riscos d'una velocitat per sobre dels límits establerts.

En la darrera campanya d'aquestes característiques realitzada a finals del mes d'abril es van imposar propr de 19.000 denúncies, 8 de les quals van ser de caràcter penal.