Les obres de l'hotel del Pòsit de Cambrils començaran al setembre amb canvi de projecte

A mitjans del mes de setembre es podria desencallar definitivament el projecte d'un hotel de luxe a la plaça del Pòsit de Cambrils amb l'inici de les obres. Serà, però, amb una proposta diferent de l'original, que comptarà amb un pis menys però amb les mateixes habitacions.

Aquesta és la situació en la qual es troba, des de fa gairebé una dècada, la plaça del Pòsit de Cambrils, amb una gran illa de tanques a la part central i a l'espera que s'hi construeixi primer un centre comercial i, des de fa cinc anys, un hotel de luxe per part de la promotora Natarent, propietària del solar i del projecte d’establiment hoteler.

Un hotel que, si els terminis es compleixen, començarà la seva construcció més enllà de l'estiu, però ho farà amb un projecte diferent del previst que rebaixarà de cinc a quatre els pisos a construir i que, tot i no haver de renunciar a cap de les 55 habitacions previstes, deixarà de banda la zona comercial que l'havia d'acompanyar. La causa d'aquesta rebaixa, la impossibilitat d'arribar a un acord amb l'empresa gestora del pàrquing situat al subsol de la plaça per reforçar els pilars i  suportar l'estructura que preveia el projecte original.

Ara s'està a l'espera que, un cop presentat el nou projecte, aquest sigui aprovat per la Comissió d'Urbanisme de Tarragona i pugui obtenir una nova llicència d'obres que permeti començar els treballs a mitjans de setembre. Fins llavors, l'empresa promotora s'ha compromès a millorar l'aspecte actual de la plaça.

Des d'aquesta també s'ha volgut deixar clara aquest dijous la seva aposta per Cambrils, tot i la despesa que els han causat tots els problemes derivats del projecte.