Cossetània presenta una trentena de títols amb regust tarragoní per Sant Jordi

Cossetània Edicions, que agrupa, entre altres, els segells de Capital Books i Angle Editorial, presenta aquest Sant Jordi una trentena de títols d’autors o continguts vinculats al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. La llista s’estén als diferents gèneres i registres amb què treballa l’editorial vallenca: des de guies d’excursionisme fins a novel·les, amb especial rellevància enguany pels treballs de recerca, documentació i biografies. És el cas per exemple de la recerca de Joan Torres, que ens presenta el Gaudí que no ens han explicat, o una aproximació al porró que explica el viatge d’aquest atuell català universal.

També formen part d’aquest univers divulgatiu un repàs a tres segles de castells a Torredembarra o el tercer volum de la ‘Gran Enciclopèdia Castellera’. Cossetània també té espai per recuperar l’obra completa de teatre i les traduccions realitzades per Joan Anton Baixeras. En el vessant més literari trobem la novel·la negra ‘Nexes’, de Roser Vidal o l’últim premi de novel·la Pin i Soler, ‘L’observador de núvols’, de Marc Capdevila.

Són algunes de les propostes que Cossetània confia que tinguin sortida en una diada de Sant Jordi que enguany arriba marcada per la proximitat de la Setmana Santa.

Cossetània també té una mirada pels infants, un apartat on destaquen les propostes del Patufet de Roger Roig i l’il·lustrador Hugo Prades, que enguany han coeditat amb el Barça un llibre de la col·lecció Patufet, on ets?. En total, els diferents grups de Cossetània han editat des de l’últim Sant Jordi més de 150 títols.