Els nous vigilants del Morell començaran el servei a l'estiu

El Morell tindrà un nou cos de vigilants municipals per incrementar l’atenció i la seguretat dels habitants del municipi. S’obriran 6 places i un local amb servei d’atenció al públic, al costat de l’Ajuntament.

L’entrada serà per la plaça de l’església. Qualsevol ciutadà podrà entrar a aquest nou local per requerir dels serveis del nou cos de vigilants. Seran 6 que patrullaran pel municipi i ajudaran als morellencs en els problemes del dia a dia. Cal destacar, però, que les competències del cos no seran les mateixes que les de la Policia Local.

Per contra el cos de vigilants tindrà plenes competències, per exemple, en trànsit. Però l’Ajuntament destaca, sobretot, que el Morell necessitava una unitat de suport a la ciutadania, una funció que fins ara requeia en la Protecció Civil, la brigada o directament en l’Ajuntament.

El cap del futur cos està treballant durant aquests dies per posar-lo en marxa i perquè les places de la resta d’agents es puguin obrir com més aviat millor. Des de l’Ajuntament volen tenir-lo operatiu a l’estiu.