TAC12 commemora diumenge el final de la Guerra Civil amb l'epíleg de Tremolors

 

Diumenge TAC12 estrena a televisió el capítol epíleg de Tremolors, el dedicat al final de la Guerra Civil, que es commemora aquesta setmana al Camp de Tarragona. Un capítol especial d'aquesta sèrie documental que ens ha mantingut enganxats al televisor durant el 2018 i ara ens convida a fer un nou viatge en el temps.

80 anys després, revivim aquell moment amb el capítol especial de Tremolors, la sèrie documental amb recreació històrica de Tac12 sobre la batalla de l'Ebre i que ara s'endinsa en aquest epígol al final de la Guerra al Camp de Tarragona. 

Aquest diumenge a dos quarts d'onze de la nit Tac12 emetrà l'esperat capítol 19, que dimarts, 15 de gener, coincidint amb l'aniversari de l'entrada de les tropes de Franco a la ciutat de Tarragona ja es va presentar en un acte públic. El relat inclou imatges reals del NODO, l'agència EFE i els arxius de la Conca de Barberà, Valls i l'Arxiu municipal de Tarragona.

El relat s'endinsa als últims bombardejos i al final de la Guerra tant al Tarragonès com a l'Alt Camp i a la Conca de Barberà. Els podriem explicar molts més detalls de Tremolors, però millor que deixem parlar els experts i ens citem davant el televisor, aquest diumenge a la nit.