Gràcies per confiar en TAC12

La proposta televisiva de TAC12 durant les festes ha gaudit de la vostra companyia. Des de la nit de cap d'any a la cavalcada de reis, passant per la sèrie documental "Tremolors" o els Pastorets de l'Espluga. Gràcies per compartir amb nosaltres el Nadal a la tele.

La recreació de la Batalla de l'Ebre en 18 capítols que hem recuperat els últims dies és una de les propostes documentals més ambicioses de la història de la televisió de proximitat. Coproduït per TAC12 i Canal Terres de l'Ebre, Tremolors recupera un dels fets més importants del Segle XX amb testimonis directes i estudiosos de la matèria.115.000 llars han connectat amb ella, i us emplacem a fer-ho un altre cop el 20 de gener quan estrenarem l'epíleg de Tremolors.

És un clàssic de TAC12 recordar les informacions més destacades dels darrers 12 mesos. L'anomenat "any d'incerteses", principalment pel procés obert a Catalunya, va atreure 105.000 espectadors.

El resum informatiu no va ser l'únic especial cuinat des de la nostra redacció. L'altre gran titular del 2018 va ser esportiu... "Llums i ombres" va ser la nostra manera de concretar què van suposar els Jocs Mediterranis per a la demarcació i ho vam fer amb una audiència de 75.000 espectadors.

Una de les novetats en la programació han estat els Pastorets de l'Espluga de Francolí. L'espectacle nadalenc protagonitzat pel Lluquet i el Rovelló ha registrat una audiència de 50mil espectadors, atrets per les aventures dels pastors representades per més de 120 persones.

Ens va agradar moltíssim donar la benvinguda al 2019 a 45.000 espectadors i gràcies als companys Jordi Murtró i Laura Vives, des de la Plaça Corsini i amb l'estrenat carilló del Mercat Central.

A les acaballes del Nadal vam repetir a Vila-seca per rebre els regals a cavall i balcó a balcó, just després de l'espectacular mapping al Castell. 60.000 persones van seguir el darrer gran instant de les festes al territori.