Carme Forcadell descarta fer vaga de fam

No hi haurà vaga de Fam a Mas d'Enric. L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell ho ha confirmat aquest matí a dos eurodiputats que l'han visitat a la presó, abans que es conegués l'anuncide Josep Rull i Joaquim Forn d'afegir-se a la vaga de fam de Sánchez i Turull. Per cert, els eurodiputats han parlat de vergonya, davant la situació.

És l’eurodiputat portuguès Antonio Marinho Pinto membre de la Plataforma Diàleg Unió Europea-Catalunya acompanyat per l’eurodiputat letó Miroslavs Mitrofanovs MI TRO FA NOVS. Han visitat a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell empresonada a Mas d’Enric. Han explicat que Forcadell no té intenció d’iniciar cap vaga de fam com sí han fet Sánchez i Turull, i ara Rull i Forn. Diuen que és una vergonya que a Espanya hi hagi presos polítics que estiguin en vaga de fam.

També han denunciat que a Espanya no hi ha una justícia del tot imparcial i han demanat la llibertat dels membres independentistes empresonats. No entenen la presó preventiva que se’ls ha imposat. No és la primera vegada que Forcadell es reuneix amb una delegació d’eurodiputats. Amb aquesta visita ja han passat per Mas d’Enric una vintena de polítics europeus. Tots ells tenen com a objectiu persuadir la Unió Europea a intervenir en el conflicte polític entre Catalunya i Espanya.