Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els transportistes protesten perquè els obliguen a circular per l'autopista

A les cinc puntualment han sortit els primers camions del polígon Francolí. Des d’allà, han agafat l’autovia A-27 per anar cap a l’autovia A-7 i la N-340. Han arribat fins a la rotonda de l’autopista de Torredembarra i han agafat l’AP7 per tornar fins al punt de partida. Una marxa lenta en què han participat un centenar de camions que han col·lapsat les carreteres una tarda d’operació sortida. Asseguren que l’obligació d’agafar l’autopista entre Torredembarra i Vilafranca els suposa un encariment dels costos, tot i les bonificacions.

Els camioners, fent sonar els clàxons, han completat el recorregut dues vegades. És la primera mobilització, però asseguren que, si no els escolten, seguiran amb les seves reivindicacions.

No només els camioners de Tarragona, s’han fet marxa lentes en diferents indrets de Catalunya, com a les Terres de l’Ebre o Lleida, el que ha provocat diferents col·lapses a la xarxa viària catalana.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ