El PSC aposta per diversificar el turisme del sud de Catalunya

La candidatura socialista a Tarragona, encapçalada per tercera vegada per la vallenca Rosa Maria Ibarra, aposta per diversificar el turisme al sud de Catalunya. Amb la proposta de govern que lideraria Salvador Illa, el PSC diu que els serveis públics han de tornar a ser l’eix fonamental de l’executiu català, i consideren que cal passar pàgina d’una dècada sense les inversions suficients, especialment a les comarques de Tarragona.

OCUPACIÓ DE QUALITAT

Sobre el model econòmic, Ibarra assegura que cal acompanyar el teixit productiu per crear llocs de treball de qualitat, amb una aposta per descarbonitzar la indústria i desestacionalitzar el turisme amb projectes com ara el centre recreatiu i turístic de Vila-seca i Salou. Després de la foto de família de la candidatura, Ibarra també va sortir al pas de les acusacions d’Esquerra Republicana, que els atribueixen un model de casino per al territori.

El PSC a Tarragona, que a les eleccions catalanes del 2021 va ser la segona força, vol posicionar el sud de Catalunya en el punt de mira del pròxim govern de la Generalitat.