Salou torna i Valls s'incorpora a l'aliança turística de la Costa Daurada

 

Fa 20 anys que els agents públics i privats promocionen el turisme a la Costa Daurada sota el conveni Corner. Aquest dimarts 32 ens locals i associacions empresarials n’han firmat la dinovena edició, amb una inversió de més de 400.000 euros per promocionar el sector turístic a través de fires i accions de comunicació. Un 70% l’assumirà el Patronat de Turisme de la Diputació, i la resta, les entitats membres.

TORNA SALOU

Després que l’any passat Salou es desmarqués d’aquesta aliança publicoprivada, la capital de la Costa Daurada s’hi ha tornat a adherir, un cop acordat que la marca Salou tingui personalitat pròpia.

VALLS S'INCORPORA

L’estratègia, de fet, busca sumar esforços per part de tots els municipis. Com a novetat, Valls s’incorpora al Conveni Corner, i vol ser líder en l’oferta turística de l’àmbit de l’interior en el sí de la Costa Daurada. L'alcaldessa Dolors Farré confia que Valls i l'Alt Camp poden aportar una nova oferta gastronòmica i cultural, que també passa pel Museu Casteller de Catalunya.

MODELS I FIRES

Amb la flexibilitat d’aquest paraigua, cada municipi busca marcar perfil propi: al Baix Gaià, per exemple, enfocat al públic familiar. En el cas d'Altafulla, defensen que no poden assumir "grans creuers i les grans corporacions" perquè, diuen, no s'adapta al seu model.

Al llarg de l’any, la Costa Daurada es donarà a conèixer a tres salons nacionals -Fitur, Navartur i B-Travel - i dos d’àmbit internacional a Londres i Berlín.