Dos ferits crítics en un accident a una atracció de PortAventura

Accident amb múltiples ferits en una atracció de PortAventura aquest diumenge. Un vagó del Tomahawk ha patit afectacions a causa de les branques d'un arbre, que haurien caigut sobre el carril de l'atracció pel vent i també sobre els clients que hi pujaven en aquell moment, segons ha concretat el parc.

De l'accident, n'han resultat dos ferits crítics: un d'ells ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge amb helicòpter medicalitzat i l'altre, a l'Hospital Joan XXIII. Tres persones més, en estat menys greu, han estat traslladades a Santa Tecla i al Sant Joan de Reus, i el Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha mobilitzat 8 unitats fins al parc, ha atès en total 14 clients que havien pujat a aquesta atracció infantil situada a l'àmbit temàtic del Far West.

FORT VENT

Tot plegat s'ha produït en un dia en què s'han registrat fortes ratxes de vent a la zona de Vila-seca i Salou, igual que en molts altres punts del Camp de Tarragona. De fet, el pla Ventcat ha estat activat durant algunes hores del matí. Per aquest mateix motiu, el vent, els operaris del parc han anat obrint i tancant de forma intermitent algunes de les atraccions de més alçada. Així ho explicaven també alguns dels clients d'avui del parc d'atraccions.

UN COMUNICAT

En un comunicat, PortAventura ha explicat que es tracta d'un fet, diuen, completament aliè a l'operativa i manteniment de les atraccions, que compleixen els estàndards de seguretat i passen revisions diàries. Per això el parc ha titllat els fets de ser un incident fortuït i s'han posat a la disposició dels clients afectats per oferir-los en tot moment l'assistència que necessitin així com suport a les seves famílies.