Ses Majestats Carnestoltes ja governen al Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona està de Carnaval i en la majoria dels municipis els Reis Carnestoltes ja estan al comandament. Valls, Torredembarra, Altafulla o l'Espluga són alguns dels indrets on aquest dijous va arribar la disbauxa de forma oficial amb l'entrada de Ses Majestats. Tot plegat, per escalfar motors de cara a les rues programades per aquest cap de setmana.

VALLS

La cercavila de l'Arribo del Rei i Reina Carnestoltes a Valls va tornar a omplir el nucli de la capital de l'Alt Camp de disbauxa i alegria. Les recreacions burlesques del Bou Tradicional i la Mulassa van acompanyar Ses Majestats fins a la plaça de l'Oli des d'on van fer els seus parlaments.

carnaval_valls.jpg

Tot seguit, els elements de la Unió Anelles de la Flama van oferir balladetes i els assistents van poder degustar la manxada, el típic caramel de Dijous Gras i la botifarra d'ou.

Dissabte, el carnaval vallenc arribarà al seu clímax amb una rua que comptarà amb la participació dels elements carnavalescos de la UAF i el Moixó Foguer al capdavant.

TORREDEMBARRA

A Torredembarra, el Rei Carnestoltes, vara de comandament en mà, va prendre el control del municipi pronunciant un discurs carregat de sàtira.

L'Arrivo de Ses Majestats Carnestoltes a la plaça del Castell va estar acompanyada per la mascarada de la Figa te fai. El Carnaval torrenc arribarà al clímax aquest cap de setmana amb la gran rua de dissabte, mentre que diumenge tornarà als carrers de Baix a Mar.

ALTAFULLA

A Altafulla, l'arribada de sa majestat Carnestoltes va estar amenitzada per la xaranga Pujats de To. La rua va acabar a la plaça del Pou on es va poder escoltar el pregó del rei Carnestoltes. L'Associació Carnavalera torna a participar de la festivitat per la porta gran, ja que el municipi ha programat dues rues al centre i una a Baix a Mar.
carnaval_altafulla.jpg

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

A l'Espluga, el Rei Carnestoltes va arribar abans del previst fent coincidir la seva entrada amb la sortida de les escoles. Ho va fer en tractor davant de l'escola Martí Poch.  La comitiva es va desplaçar fins a l'escola Vedruna donant el tret de sortida a la festa de Carnaval. La Gran Rua de les Mil Disfresses se celebrarà aquest dissabte a la tarda.