La Sant Silvestre de Tarragona engresca més de 2.100 corredors

El final d’any va arribar una vegada més acompanyat de les cites esportives de Sant Silvestre. A Tarragona, la tarda del 31 de desembre més de 2.100 corredors van participar en la cursa de 6,5 kilòmetres pels carrers de la part baixa de la ciutat. Organitzada pel club Tarragona Fondistes, la carrera també va poder presumir del seu vessant solidari, i és que 250 corredors van obtenir el seu dorsal a canvi d'una donació de sang al Banc de Sang i Teixits.

Álvaro Baceiredo, que va creuar la meta de la mà del seu germà, i Paula Hritiuc es van anotar la millor marca en les categories masculina i femenina. Baceiredo, amb un temps de 21 minuts i un segon, i Hritiuc, de 24 minuts i 33 segons. Tot plegat en una competició on també hi va haver espai per als corredors més engrescats, amb ganes d’acomiadar el 2023 amb vambes i desfresses de tot tipus.

CURSA NO COMPETITIVA A VILA-SECA

I dissabte al matí, va ser el torn de la Sant Silvestre vila-secana. En un format no competitiu, i amb les modalitats de caminada i cursa, els participants van posar-se en marxa de bon matí en direcció a l’Ermita de la Pineda. Una cita esportiva en la qual la inscripció es va materialitzar en forma de productes que van anar en benefici del Banc dels Aliments de Tarragona.