L'Home dels Nassos no falta a la cita

L'home dels Nassos va escollir el Parc Riu Clar com a punt d'inici de la seva desfilada pels carrers de Tarragona. Un recorregut que va seguir per l'Albada, La Floresta i Icomar per desplaçar-se amb el seu descapotable fins al centre de la ciutat.

Allí, membres de l'Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler el van acompanyar i l'Home dels Nassos va fer la tradicional salutació des del balcó de l'Ajuntament.

A Vila-seca, els Gegants i Grallers, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i els Amics del Cavall de Vila-seca van concentrar-se a l'estació de tren per rebre l'Home dels Nassos. Des d'allí, la comitiva es va desplaçar fins a les portes de l'Ajuntament per tal que el protagonista de la vetllada pronunciés el seu tradicional discurs, aquesta vegada centrat en la lluita contra el canvi climàtic.

nassos tdb

Torredembarra va ser un dels altres municipis de les comarques de Tarragona on es va deixar veure l'Home dels Nassos. Va arribar-hi a bord de la Pepeta al port torrenc, i tot seguit va pujar dalt d'un tàndem per circular pel passeig fins a Baix a Mar.

L'acte, organitzat pels Grallers de la Torre i l'Agrupació de Balls Populars, també va arribar fins al centre del municipi posant punt final a la plaça de la Vila.