Música, humor i teatre per estrenar any

L'agenda cultural d'aquest cap de setmana inclou un concert multitudinari, l'humor de Joan pera i clàssics nadalencs.

ELS PASTORETS. Vila-seca. Teatre El Centru. Dissabte (19 h)

El clàssic nadalenc dels Pastorets continua sent un dels plats forts d’aquest cap de setmana. Els trobem a diferents poblacions, que els mantenen dins del seu programa. Entre elles Vila-seca. El Centru acollirà aquest dissabte la segona funció programada per la Tramoia en aquest periple nadalenc. També es reeditaran Pastorets a l’Espluga de Francolí, Montblanc i Valls.

JOAN PERA (TOT L’ANY POT SER NADAL). Salou. Teatre Auditori de Salou. Dissabte (22 h)

Més enllà del teatre més tradicional, Salou aposta per l’humor de Joan Pera, que portarà al Teatre Auditori el seu espectacle Tot l’any pot ser Nadal. Joan Pera ens convida a reviure El conte de Nadal de Charles Dickens! Un muntatge únic ple de comèdia, emoció i fantasia que ens mostrarà la part més tendra de l'avi Joan, un home que ha oblidat l'esperit de Nadal.

JOVE ORQUESTRA INTERCOMARCAL. Tarragona. Teatre Tarragona. Dissabte (19 h)

Dirigida per Marcel Ortega, la Jove Orquestra Intercomarcal proposa un programa pensat per a tota la família: obres conegudes entrellaçades amb perles per a descobrir; clàssics nadalencs al costat de peces atemporals. Txaikovski, Gabriel Fauré o Johann Strauss fomaran part del repertori d’aquest concert de Nadal.

GLÒRIA DE VIVALDI (CONCERT PARTICIPATIU). Valls. Església de Sant Joan. Dissabte (18 h)

Els Amics de la Música de Valls | Joventuts Musicals de l’Alt Camp tancaran aquest 2023 amb un gran concert. L’Església de Sant Joan acollirà aquest dissabte  el ‘Glòria’ d’Antonio Vivaldi, un dels grans oratoris del repertori barroc. Una proposta que s’emmarca dins del projecte ‘Cantem!’, liderat per l’Orquestra Camerata XXI. Fins a 125 cantaires del Camp de Tarragona hi participaran. El Cor Ciutat de Tarragona actuarà com a cor pilot, acompanyat de cantaires de cors locals. El projecte el dirigeix Xavier Pastrana, i compta amb la participació de la soprano Mireia Tarragó i la mezzosoprano Tànit Bono.