Dos premis de la Grossa deixen pessics a Tarragona i Vila-seca

La sort repartida a través de cinquens premis al Camp de Tarragona també ha deixat premis repartits a la mateixa ciutat de Tarragona com a Vila-seca i La Pineda.

Al nucli antic de Vila-seca, l'administració Sort Aventura ha tornat a portar la sort al municipi després que l'any 2021 ja repartís un quart premi per un valor acumulat de 200.000 euros. Aquest divendres ha estat un cinquè a través del número 86.007. Se n'han venut cinc dècims, per un valor total de 30.000 euros, venuts a través d'internet.

I sense moure'ns del terme municipal vilasecà, a La Pineda, un altre cinquè premi ha deixat la mateixa quantitat en premis, 30.000 euros a través de cinc dècims venuts. Ha estat a l'administració de loteria d'aquest nucli costaner, que ha repartit la sort a través del número 01.568, el mateix que també ha deixat una pluja de milions a Torreforta.

I on també ha arribat la sort en forma de cinquè premi ha estat al centre comercial Parc Central de Tarragona. A l'administració de loteria situada a la planta baixa s'han venut tres números del 88.979, amb un premi total de 18.000 euros. Uns números venuts per màquina automàtica després d'exhaurir tots els dècims disponibles.

Una administració amb una llarga trajectòria que ha vist, per fi, com el sorteig de Nadal s'hi aturava.