El sector turístic reclama un posicionament sobre Hard Rock

Nova crida del sector turístic del territori a la Generalitat perquè desbloquegi l'aprovació del Pla Director Urbanístic de Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca.

Des de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria han tornat a recordar aquest dimarts la importància del projecte per poder desestacionalitzar la temporada turística i atraure nous mercats. És per això que creuen que la seva implementació no pot continuar aturada pel risc a perdre la inversió programada.

NOVAMENT CLAU ALS PRESSUPOSTOS

Una petició que arriba en el moment en què el projecte torna a estar damunt de la taula de les negociacions per als pressupostos de la Generalitat de cara al 2024.

En aquest sentit, des del principal partit de l'oposició, el PSC, recorden a l'executiu que el desbloqueig del projecte ja era un compromís dels comptes d'enguany i que, per a poder asseure's a negociar cal que aquest sigui ja una realitat.

ELS COMUNS, EN CONTRA

Jaume Asens

Jaume Asens en una entrevista a TAC12 que es podrà veure al Saló de Plens de dijous (20:30 h i 22:30 h)

I en sentit contrari es pronuncien uns altres possibles socis del govern, els comuns. Aquests tornen a marcar com una línia vermella que es tiri endavant un projecte que creuen no beneficia el territori.

EL GOVERN MANTÉ LA POSTURA

Des d'Esquerra critiquen que els comuns hagin canviat de posicionament respecte al seu suport l'any passat als comptes i mantenen que, si el projecte continua sense preveure cap inversió pública, podria tornar a estar inclòs en el pacte per al pressupost de l'any vinent.

Cal recordar que el compromís de l'any passat era que el pla director estigués aprovat al primer semestre d'aquest 2023.