Creu Roja necessita 6.000 joguines per a 2.000 infants vulnerables

Tret de sortida a la campanya de la Joguina Educativa de Creu Roja, que enguany s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir 6.000 joguines per a 2.000 infants de famílies vulnerables de la demarcació. La iniciativa solidària ja suma 31 edicions posant en relleu la importància del joc en contextos de vulnerabilitat on sovint no és una prioritat.

Per aquesta 31a edició l'entitat vol potenciar les donacions econòmiques entre els ciutadans i empreses participants a través del web de la campanya.

JOGUINA EDUCATIVA

D'aquesta manera, Creu Roja pot adquirir directament les joguines a un preu fora de mercat, triant les que s'adeqüen millor a les necessitats dels infants. A més, així asseguren que no reprodueixen valors tòxics per als més petits.

Creu Roja durà a terme dues jornades d'activitats familiars en el marc de la Joguina Educativa. Seran aquest dissabte i el 16 de desembre a la plaça Corsini de Tarragona on s'instal·larà un espai de jocs gegants i un punt de recollida de joguines. La campanya acabarà el 2 de gener.