Bones previsions turístiques pel pont amb ocupacions del 80%

Últim impuls al sector turístic abans de les vacances de Nadal amb un pont de cinc dies que promet ocupacions que oscil·laran entre el 70, 80 i 90%. En punts com Salou ja han començat a arribar els primers visitants, principalment d'interior. Tot i això, a la costa només obriran un 20% dels allotjaments turístics que ho fan en temporada alta.

Amb tot, el sector considera que serà un pont més profitós que el de l'any passat, que no va caure tan bé i va tenir temperatures més baixes.  Les destinacions d'interior funcionaran millor i indrets com la Conca de Barberà podrien fer l'agost gràcies al turisme familiar i senderista.

TURISME INTERIOR 2023

Montblanc espera rebre turisme familiar i de proximitat. La capital de la Conca és una de les principals destinacions d'interior. 

La major part de les reserves es concentren en els dos dies festius, però els visitants més primerencs ja s'han deixat veure per punts com Salou. Un dels altres elements que entrarà en joc a l'hora de materialitzar els pronòstics turístics serà la butxaca de les famílies.

Unes famílies que ja tenen les compres Nadalenques a la vista i arriben a finals d'any castigades per l'augment dels preus generalitzat que arrosseguem de fa temps.