Un projecte per reorientar laboralment els joves aturats

L'Ajuntament de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han treballat plegats per tirar endavant el projecte singular Techtalent, juntament amb Techma Business School, Fundación Esplai i Clúster TIC Catalunya Sud. Aquesta col·laboració sorgeix de la necessitat de donar resposta a l'alta oferta de llocs de treball al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Aquest projecte formatiu està adreçat a joves entre els 18 i els 29 anys i té un objectiu clar: reorientar la trajectòria professional de totes aquelles persones que es troben a l'atur. Amb aquest treball en xarxa dels diferents agents també es busca afavorir l'ocupabilitat dels més joves i donar resposta a totes les necessites que tenen les empreses del territori.

La formació, que disposa de 30 places, és de 576 hores. A Tarragona està previst que comenci a mitjans de gener, mentre que a Reus ho farà durant el mes de febrer. El projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.