La retransmissió del Concurs de Castells, finalista dels premis ZOOM

La retransmissió del darrer Concurs de Castells, produïda per TAC12 conjuntament amb La Xarxa, serà una de les protagonistes de la gala d'entrega dels Premis Internacionals de Continguts Audiovisuals de Catalunya, els ZOOM, que se celebraran del 23 al 25 de novembre a Igualada.

Així serà després que la coproducció entre les dues entitats hagi estat seleccionada per a participar del certamen en la seva secció oficial, i en la categoria de productes culturals i divulgatius. En aquesta, competirà amb vuit altres candidates, tant catalanes com de la resta de l'estat i internacionals.

La retransmissió del darrer Concurs va ser un pas més en l'aposta que TAC12 i La Xarxa fan pel món casteller des de fa moltes temporades. Aquesta vegada, però, la cita va suposar un salt de qualitat important, ja que va ser la primera que es va enregistrar i emetre en Alta Definició.

També va destacar pel nombre de professionals implicats, més de 70 i per la utilització de nous punts de vista com el que va oferir una de les càmeres utilitzades, a vista de dron, i que va permetre veure tant la Tarraco Arena com la ciutat de Tarragona des d'una perspectiva inèdita. Va ser una de les 17 càmeres que van fer possible no perdre's cap detall de l'espectacle més gran del món casteller, combinades amb els comentaris de tot l'equip de retransmissions habitual de les diades castelleres.