El PSC confia en el compromís del Govern amb Hard Rock tot i l'informe d'Empresa

La confiança del PSC en la paraula de Pere Aragonès no s'ha vist afectada arran de l'informe del Departament d'Empresa que posa noves pegues a l'aprovació del Pla Director Urbanístic de Hard Rock.

Els socialistes estan convençuts que el projecte tirarà endavant respectant la normativa ambiental i de seguretat química.

La formació desconeix com pot retardar els plans la realització de les millores estructurals de futur a la planta d'Ercros, però asseguren que la plataforma Aturem Hard Rock està magnificant el problema.

Consideren que la inversió compta amb un ampli consens i posen d'exemple l'acte de suport celebrat l'any passat.

Hard rock1

Esquerra Republicana manté un discurs similar al dels socialistes i manifesta que s'han de complir amb tots els requisits. Si no, alerten que la justícia pot tornar a tombar el PDU com va passar fa tres anys arran d'una feina, diuen, que no s'havia fet tan bé com tocava.

Tot i això, els republicans desconeixen com poden afectar les exigències d'Empresa al calendari de Hard Rock.

Finalment, Junts per Catalunya assegura que els plans continuen endavant i que aquest nou obstacle no suposarà un retard important a l'hora d'aprovar el PDU.

Des de Junts, tampoc es pateix perquè Hard Rock retiri la inversió, ja que l'empresa és conscient, diuen, de les dificultats que comporta un projecte d'aquestes dimensions.