Així s'ha viscut el pas de La Vuelta per Tarragona, Valls i Montblanc

La quarta etapa de La Vuelta ha acabat a Tarragona i ho ha fet amb final emocionant a l'esprint del passeig de Sant Antoni. Ha estat a quarts de sis de la tarda, al costat de la Muralla, davant mateix de la Diputació, un dels llocs del recorregut on s'ha concentrat més gent. 

Els ciclistes han entrat per Tarragona per l'avinguda Andorra i han passat per la Imperial Tarraco, la Rambla Nova i la Rambla Vella. Al llarg del recorregut, moltes persones que no es volien perdre aquest esdeveniment esportiu i moltes històries personals.

HOMENATGE A GALIMANY

La quarta etapa que ha acabat a Tarragona i començat a Andorra, però que ha passat per molts punt del Camp de Tarragona. Al seu pas per Valls, per la capital de l'Alt Camp, s'ha fet un petit homenatge a l'atleta local Marta Galimany, qui dissabte passat estava disputant la marató del Mundial d'Atletisme de Budapest.

MONTBLANC I EL COLL DE LILLA

A Valls han arribat pel Coll de Lilla després d'haver passar per Montblanc on també hi ha hagut expectació per veure passar La Vuelta pel mig del municipi, a tocar de la muralla medieval.