El 5d8 de la Jove destaca en un cap de setmana de transició

 En el primer cap de setmana d'agost, el món casteller ha viscut dues jornades d'impàs abans que, a partir del pròxim dia 15, el calendari acceleri de cara a un final de més apassionant.

LA JOVE PORTA EL 5d8 I EL 2d8f a LLORENÇ

Així les coses, la millor actuació del cap de setmana se la va anotar aquest diumenge la Jove de Tarragona a Llorenç del Penedès. Els del Cós del Bou van aprofitar la darrera actuació abans de la frenètica darrera quinzena d'agost que els espera per a rodar estructures amb diversos canvis. Van obrir l'actuació amb un molt solvent 5d8  per a donar pas a la segona ronda a un nou 2d8f, aquesta vegada més treballat del normal. Dues estructures que han de pujar un pis més i que s'espera que ho puguin fer abans d'acabar el mes. Van tancar l'actuació amb el 4d8.

Al seu costat, els Nens del Vendrell van rodar els castells de set pisos, encara condicionats per la caiguda de la seva Festa Major.

SP I SP SUMA UN ALTRE CASTELL DE VUIT

Un altre dels castells destacats de la jornada va ser el 3d8 que van descarregar els Castellers de Sant Pere i Sant Pau als Pallaresos dissabte, el tercer de la temporada, i que van haver de treballar a la descarregada. el van acompanyar de castells com el 5d7 i 4d7a, descartant un 4d8 que podríem veure ja la setmana vinent.

Al seu costat, tant els Xiquets del Serrallo com els Nois de la Torre van tenir en el 3d7 el seu millor castell.

LA JOVES, A ANDORRA

I una altra de les imatges que ens deixa el cap de setmana va ser la de la Joves de Valls fent castells a Andorra. Els vermells hi van dur els castells bàsics de vuit, juntament amb un pilar de 6 que, aquest cop, va quedar en carregat.