Qui continua i qui deixa les banquetes del Camp de Tarragona?

Amb les temporades arribant a la fi, hora de pensar en les banquetes per l'any vinent. El Club Bàsquet Valls va ser el primer a anunciar la renovació del seu entrenador, Víctor Neila. El tècnic, amb més de vint anys d'experiència a les banquetes, afrontarà així la seva segona temporada al conjunt de la capital de l'Alt Camp. Amb ell, el Valls va acabar quart classificat del grup C2 de lliga EBA i es va quedar a les portes de jugar la fase d'ascens.

Tampoc hi haurà canvi d'entrenador al Club Bàsquet Salou. Continuarà a la banqueta Jesus Muñiz, tot i el cruel descens de l'equip a Lliga EBA. La confiança de la directiva és total; el binomi Muñiz-Salou va començar ara fa set anys a Copa Catalunya i amb ell a la banqueta els salouencs van arribar a la tercera categoria del bàsquet estatal.

CANVIS AL BÀSQUET TARRAGONÍ

Qui de moment encara no té relleu per a la marxa de Berni Álvarez és el CBT. Han estat tretze anys i el forat que deixa és important, esportivament i emocional. Qui arribi tindrà el repte crucial de consolidar l'equip i el projecte blau a LEB Plata.

En la mateixa situació es troba el TGN Bàsquet, que just aquest dimarts va fer oficial la marxa de Marc Rovirosa. Tècnic i club han arribat a un acord per la seva desvinculació després d'una temporada on les tarragonines han assolit la permanència a Copa Catalunya.

ESTABILITAT EN FUTBOL, FUTBOL SALA I VÒLEI

I en futbol, la Unió Esportiva Valls encara no ha renovat Manel Cazorla, però el tècnic s'ha guanyat amb escreix continuar dirigint l'equip després de la gran temporada que han fet els de l'Alt Camp. Tot apunta que així serà a la nova i exigent Superlliga Catalana.

El Salou Futbol Sala continuarà amb Manel Hidalgo perquè els joves continuen creixent. I al Futbol Sala Torredembarra, després de l'ascens a 3a Nacional, el més probable és que Ángel Orive i Jeroni Rañé també renovin. En voleibol, si no hi ha sorpreses, Vlado Stevovski hauria d'intentar, de nou, portar al Sant Pere i Sant Pau a Superlliga.