El PSC aprova les llistes de Salou, Valls i Torredembarra

Amb catorze membres de la candidatura encapçalada per l'actual alcalde Pere Granados, Sumem per Salou, deu militants socialistes i set independents. Així es compon la llista amb què els actuals partits de govern a la capital de la Costa Daurada volen donar continuïtat al projecte actual. El regidor socialista Yerai Moreno és el 2 i la també regidora Júlia Gómez en les següents posicions.

Al número 4 destaca la militant socialista i antiga candidata a les llistes de Tarragona, Cristina Berrio, mentre que els números 6 i 7 són pels actuals regidors de FUPS Héctor Máiquez i Xavier Montalà. També destaca el retorn a la política de l'exportaveu socialista Toni Brull al número 10 i l'absència als primers llocs de l'home de confiança de Granados en els darrers mandats, Jesús Barragan, que tancarà la llista.

COMBINACIÓ D'EXPERIÈNCIA I NOMS NOUS A VALLS

També va aprovar el passat divendres la llista definitiva l'assemblea local del PSC de Valls. Una candidatura marcada majoritàriament per la continuïtat en els primers llocs de la llista. D'aquesta manera, a l'alcaldable per tercera vegada Rosa Maria Ibarra la tornarà a acompanyar els actuals regidors Juan Martínez i Assumpció Fernández com a números 2 i 5 respectivament. Les novetats en aquesta part alta de la candidatura són Maria José Invernon al número 3 i Toni Egea al número 4. El també regidor en aquest mandat Albert Soriano baixa en aquesta ocasió fins al número 10.

CONTINUÏTAT TOTAL A TORREDEMBARRA

I també ratificació de la llista socialista aquest divendres a Torredembarra. Uns socialistes que es presentaran als comicis amb el mateix equip que ara fa quatre anys en els llocs principals. Així, a l'alcaldable Vale Pino l'acompanyaran la resta d'actuals regidors en el mateix ordre que fa quatre anys: Maria del Carmen Martín, José García i Angie Muñoz.

La principal novetat estarà al número 5, Francisco Javier Perellón, actual primer tinent d'alcalde socialista a la localitat de Piera, però que viu a cavall de la localitat de l'Anoia i Torredembarra.