La plataforma Aturem Hard Rock no ha esgotat la via judicial

La plataforma Aturem Hard Rock presentarà noves accions judicials per bloquejar l'arribada del complex d'oci a la Costa Daurada. De moment, el col·lectiu no ha volgut donar detalls dels "nous embats judicials".  Es coneixeran la setmana vinent, però ja avancen que continuaran amb la lluita dels darrers anys, ja que no dubten de la voluntat del Govern de continuar la tramitació del projecte, encara que no s'hagi aprovat definitivament la modificació del Pla Director Urbanístic.

La plataforma donarà a conèixer les noves accions en un acte previst per al pròxim dilluns. Es programarà a les 7 del vespre a l'Antiga Audiència de Tarragona per celebrar els 10 anys de lluita contra el complex d'oci amb un acte el pròxim dilluns a les 7 del vespre a l'Antiga Audiència de Tarragona. Serà una taula rodona que pretén desmuntar els beneficis de la inversió prevista als terrenys de Salou i Vila-seca. Estan convençuts que la riquesa no revertirà en la ciutadania.

D'altra banda, pel que fa a l'acte del passat 5 de desembre a la Cambra de Comerç, neguen que la fotografia de polítics i econòmics sigui representativa de la unitat del territori en favor de Hard Rock i, al mateix temps, recorden que Salou i Vila-seca mantenen una disputa pel repartiment dels impostos.