El conseller reitera que el projecte de Hard Rock no està ni aturat ni encallat

El Govern català reitera que el projecte de Hard Rock no està aturat i que s'està adaptant perquè no es torni a encallar als tribunals. El conseller de Territori recorda que no està en mans polítiques, sinó que es troba en un procés de tramitació urbanística i que ha de ser aliè a qualsevol tipus de pressió. S'està revisant el projecte, sense pressa, però sense pausa. 

El conseller recorda que el darrer gran impediment va ser la sentència del TSJC del 2020 i que, per això, s'ha sotmès a revisió tot el pla urbanístic. El passat febrer va superar una primera fase amb l'aprovació inicial i, des de llavors, s'han avaluat les al·legacions presentades i cada departament de la Generalitat ha desenvolupat els seus informes sectorials. El següent pas, l'aprovació definitiva, no serà ja fins al 2023, però el moment no el dictarà el rellotge.

El Departament, doncs, espera a tenir tots els informes sobre la taula per valorar si s'han de modificar més elements del projecte abans d'aprovar-lo definitivament.