El sector turístic dona per positiva la campanya

El balanç de l'actual exercici turísic que s'ha fet durant la nit del turisme és més que positiu per què a les Terres de l'Ebre les pernoctacions i l'ocupació han augmentat respecte a l'any anterior a la pandèmia. Unes dades que s'han donat a conèixer en la 30a edició de la La Nit del Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

En concret, enguany s'han registrat un total de gairebé un milió i mig d'estades en allotjaments turístics des del gener i fins a l'octubre, un 20% més que en el mateix període de l'any 2019. L'ocupació també ha crescut en un 8%, i ha assolit un 46,3%. Pel que fa a la Costa Daurada, s'han registrat més de 17 milions de pernoctacions fins a l'octubre i l'ocupació ha estat del 54,1%. Tot i que aquestes dades són molt favorables s'aposta per seguir treballant pel turisme al territori.

Un any més, el reconeixement al sector ha centrat el desenvolupament de la Nit del Turisme. El Patronat de Turisme de la Diputació ha lliurat el guardó Costa Daurada i Terres de l'Ebre a l'organització sense ànim de lucre Green Destinations, que aplega experts i ambaixadors de destinacions turístiques amb l'objectiu de millorar la sostenibilitat, la visibilitat i la qualitat de l'experiència turística a les destinacions.