L'Aeroport estrenarà una ruta a París durant la primavera

Aquesta primavera serà possible viatjar des del Camp de Tarragona a París i viceversa gràcies a una ruta que estrena Vueling, que operarà per primer cop al territori.

La línia aèria connectarà la Costa Daurada amb l'aeroport de París Orly dos dies a la setmana: els dimecres i diumenges. Aquest fet facilita l'accés i el flux de visitants procedent del principal mercat internacional estratègic per a la Costa Daurada, el francès. Els bitllets es troben a la venda amb els primers vols previstos per al 26 de març de 2023.

Històricament, l’Aeroport ha ofert connexions aèries amb França amb dues rutes: a Marsella, l’any 2013, i un altre a un aeroport secundari de París, entre els anys 2008 i 2011.

VOls aeroport reus

L'anunci coincideix amb la publicació de les dades d'octubre de l'Aeroport. Un mes en el qual s'ha seguit remant cap a la recuperació total retallant la distancia amb les dades de passatgers del 2019 un 4% respecte al setembre.

En total, 98.000 passatgers han passat per l'Aeroport, fent pujar la xifra anual fins als 900.000 usuaris, un 87% del que es va registrar el 2019 en el mateix període.

Pel que fa a les operacions de l'últim mes, se'n van realitzar poc més de 2.000, gairebé un 40% més que el 2019. D'altra banda, els vols internacionals han augmentat un 12% respecte a fa tres anys i s'han restablert un 65% dels vols nacionals.