El 3d9f de la Jove marca el límit a Santa Teresa

Sensacions estranyes les que va deixar una diada de Santa Teresa al Vendrell que va estar marcada pel retard en l'inici, gairebé 40 minuts, i un sistema de rondes peculiar que no va permetre agilitat en la realització dels castells.

LA JOVE COMPLEIX AMB EL 3D9f

En aquest context, la millor actuació la va dur a terme una Jove de Tarragona que gairebé va tancar la seva temporada tornant a descarregar un castell de nou pisos. Va ser el 3d9f que van completar a la segona ronda, no sense haver-lo de treballar i amb una canalla ràpida que el va fer completar sense més problemes.

Abans havien descarregat tot just el segon 5d8 de l'any, castell pensat ja per a fites superiors la temporada vinent. A la tercera ronda, i vista la durada de l'actuació, els de Jordi Alomà van optar per tancar rondes amb el 4d8, descartant el 4d9 folrat.

Tot per a tancar una temporada, a falta de l'Esperidió, en què la colla ha anat de menys a més.

LA JOVES NO POT AMB EL CASTELL DE NOU

I al costat dels tarragonins, la Joves de Valls tornava a actuar a cavall del seu excel·lent Concurs i la diada de Santa Úrsula de diumenge vinent. Els vermells van començar bé l'actuació descarregant novament el seu castell més segur enguany, un 5d8 que va completar a la perfecció tot i diversos canvis.

La diada, però se'ls va travessar a la segona ronda, amb un 3d9 folrat del que van desmuntar dos intents, els dos amb deficiències clares a l'encaix entre el folre i el pis de terços. Així les coses, va optar per acabar per un 4d8 clarament encarat a repetir a la plaça del Blat la gesta del 4d9sf descarregat la Concurs.

Una diada que van completar uns Nens del Vendrell que van carregar el primer 3d8 de la temporada, acompanyant-lo del 4d8 i el 5d7.