La pretemporada de les lesions

Queden quatre dies per al debut del Club Bàsquet Salou a la Lliga Catalana LEB i en cap moment de la pretemporada ha pogut treballar en plenitud de condicions. Que hi hagi alguna lesió forma part de la lògica esportiva, però que el volum de problemes obligui a suspendre amistosos, com va succeir fa 10 dies, és poc habitual.

Actualment, els de Jesús Muñiz s'exerciten amb els dubtes de Barksdale, Adrià Aragonès i Gonzalo Baltà de cara a l'anada de la primera ronda contra L'Hospitalet i a casa. Al llistat cal afegir el nom de Ronnie Gombe, que encara no disposa de la documentació pertinent per accedir al país. La LEB Plata arrencarà el 8 d'octubre.

Els salouencs ja no van poder jugar la setmana passada a Valls, en aquest cas perquè el conjunt amfitrió de l'amistós també entrena a empentes i rodolons. Víctor Neila baralla dos interrogants per a la darrera jornada de Lliga Catalana EBA, els de Jordi Barberà i Guillem Fàbregas. Els qui no hi seran amb total seguretat per lesió són Jordi Llagostera, Adrià Trouvé i Oriol Mateu.

Tampoc és còmoda la situació del CBT. Avui arriba al territori l'interior Alex Doche, però no hi ha novetats respecte a Ousmane Ndour, al Senegal i a l'espera de rebre el permís burocràtic per tornar a Tarragona. Víctor Vinós és baixa indefinida i el capità Dani Tugores es troba pendent de proves mèdiques al genoll.

Avançar o no a les lligues catalanes té una importància relativa, però no tenir l'opció d'aprofitar les sessions inicials de la campanya preocupa els equips.