TAC12 s'endinsa a TikTok

Les xarxes socials de la Televisió Pública del Camp de Tarragona sumen uns 40.000 seguidors que connecten amb la informació televisiva mitjançant els canals de Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin i Instagram. Cada via disposa del seu propi llenguatge, però amb el denominador comú de permetre narrar, gaudir i recuperar cadascun dels continguts de TAC12. Actualitat, esports, cultura, entreteniment, castells, tot té la seva continuïtat a la galàxia 2.0.

Ara estrenem el nostre TikTok i coincidint amb l'arrencada de Santa Tecla. Això significa que els castells, la Baixada de l'Àliga, Dames i Vells i el Seguici Festiu es podran contemplar per primer cop a través d'aquesta plataforma.

Independentment de si aquí hi ha la franja d'internautes de menys edat, que així és, buscarem captivar aquelles i aquells que se sentin més joves.

TikTok creix constantment i nosaltres també volem fer-ho, ara bé, amb el vostre vistiplau. I us cridem per seguir-nos, sobretot per compartir com viviu les festes amb els balls més famosos d'aquesta xarxa social. El nom d'usuari, ben fàcil d'ubicar: @tac12tv. 

Santa Tecla és l'excusa per començar amb força la nova temporada televisiva, ara també a TikTok, però tenim altres novetats que es nodriran del canal. Un exemple, el primer concurs de talent de les televisions de proximitat catalanes, l'Objectiu Paki.

A l'octubre organitzarem un càsting local; qui guanyi s'emportarà un premi i representarà el territori. Els interessats us podeu inscriure aquí mateix.A TikTok ja hi som i us hi esperem.